Egy Floridában élő férfi úgy gondolta, hogy a Ford Mustangja nem csak száguldozásra, hanem áruszállításra is alkalmas. A jelek szerint egy kis találékonysággal és elszántsággal idei-óráig elmoshatók a pony car modellek és haszongépjárművek között húzódó határvonalak, ám ennek minden bizonnyal megvan az ára.

A képen egy ezüst színű Mustang látható, amely tucatnyi acélcsövet, dróthálót és csirkehuzalt cipelt magával, a kocsi tulajdonosa talán építkezésbe fogott, és ezért volt szüksége ezekre a tárgyakra. Az acélcsöveket kötelek segítségével rögzítette oda az autó oldalához a floridai férfi, hátul pedig csöveket halmozott fel, azokra tette rá a dróttekercseket.

Agyonpakolt Ford Mustang oldalról fotózva

Az szinte fix, hogy nem volt minden rendesen rögzítve, nyilván lassan kellett mennie emberünknek, az oldalt rögzített vascsövek le is értek a földre. A Mustangot nem arra találták ki, hogy így agyonpakolják, de a sofőr ezzel nem törődött, pedig biztos lehetett benne, hogy felkelti majd az emberek érdeklődését, valaki aztán le is fotózta a kocsit. Ha ezt a kalandot horpadások és karcolások nélkül megúszta a szélsebes verda, az tényleg a csoda kategóriája lenne.

Amúgy a Mustangon már látszódnak kopásnyomok és a jobb hátsó kerékív is behorpadt, lehet, hogy nem először kellett ilyen szállítási feladattal megbirkóznia. Vagy már amúgy is rossz állapotban volt, a kocsi tulajdonosát pedig nem érdekelte, mit gondolnak róla vagy az autóról, nem foglalkozott azzal, hogy a kocsi megjelenése tiszta maradjon.