Ilyen színben is elfogadnád ezt a Hondát?

Közzétéve:
2020-09-17, 14:25

Az S2000 szerepelt a Halálosabb Iramban című akciófilmben.

A Halálos Iramban filmsorozatban feltűnt néhány lenyűgöző autó, ezek közül a 2003-as Halálosabb Iramban című filmben szereplő, rózsaszín Honda S2000 a filmtörténet egy legendás darabja. Doug DeMuro amerikai YouTubernek volt lehetősége kipróbálni a kocsit, a következőkben az ő tapasztalatairól olvashatsz.

Az S2000 különleges festésével és Veilside karosszériájával hívja fel magára a figyelmet. Az autót kézzel festették rózsaszínre, az oldalán lévő mintát szintén kézzel vitték fel, a fényezés pedig még most is kitűnő állapotban van, ezt DeMuro is megerősíti a videóban. A filmszerephez igazított karosszériát is megfelelő odafigyeléssel és szakértelemmel rakták össze, a kocsi belső teréről azonban ez sajnos nem mondható el. Ide kattintva meg is nézheted, ha a lenti lejátszóval nem indulna el.

Az S2000 belseje csak néhány másodpercig látszik a képernyőn, így a film alkotóit és az autó tervezőit nem igazán érdekelte a minőség. Az ajtóbetétek, a középső konzol és az ülések is plüss, fürdőszobaszőnyeg anyaggal borítottak. A kamerán ezek ugyan jól néztek ki, ám elég olcsó megoldásnak minősülnek. A műszerfalon egy Panasonic alacsony felbontású képernyő, valamint kamu mérőórák találhatók, továbbá a kocsiban egyáltalán nincsenek biztonsági övek. DeMuro az autó csomagterét is felnyitja, amire szintén nem szántak túl sok figyelmet az alkotók, hiszen egy pillanatig sem látszott a filmben.

Papíron van egy jó tulajdonsága ennek a Hondának, méghozzá az, hogy turbófeltöltős. A valóságban ez sajnos egyáltalán nem köszön vissza, az autó sajnos elég gyenge állapotban van. A tesztkör során feltűnően látszik, hogy a kocsi egyenesen halad, a kormánykerék azonban 45 fokos szögeben el van fordulva.

Kapcsolódó írások

Önvezető Honda
2020. január 07.
A japánok közül elsőként forgalmaznak ilyen önvezető rendszerrel szerelt autókat.
Honda Jazz tuning
2020. május 11.
Ugyan csak optikai tuningról van szó, ez az építmény biztosan kizökkent a karantén okozta unalmakból!

További hírek