Impozáns tanknak tűnik a Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Kozma Ádám
Közzétéve:
2020-08-11, 05:50

A limitált szériás fekete verdák sorából a Toyota SUV-ja sem maradhat ki.

A színekkel szakított Black Edition igen komoly kisugárzást kölcsönöz az amúgy is nagyon határozott formavilágú SUV-nak. A szögletes vonalak fénytörései a fekete karosszérián vagány látványt nyújtanak, mint egy F-117 Nighthawk lopakodó (vagy egy páncélozott TEK-es harckocsi, kinek mi a “menő mérce”).

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Az éjfekete fényezés minden részletre kiterjed, így a felület fajtájától függetlenül egységes látványt nyújt. A karakteres hűtőmaszk és minden egyéb betét kifejezetten morcossá teszi az autó orr-részét. Az autót 19”-os alufelnikkel árulják majd, amiket nyilván ugyanúgy feketére festettek a teljesség kedvéért. Az autón csak az ablakkeretek és a Toyota emblémák krómja töri meg a fekete összhatást.

Az utastér szerencsére követi a külső színvilágát, így nem lesz bazári, mint egyes rikító színű belsővel megbolondított autók. A fekete szintetikus bőr ülések szürke varrásokkal vannak díszítve, valamint a tetőkárpit és a többi beltéri elem is fekete.

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition hátulról

A Black Edition fel van szerelve a Toyota intelligens parkolást segítő szenzoraival, 360 fokos kamerával és 9 hangszórós JBL prémium hangrendszerrel. Egy elegáns, karakteres, de nem provokatívan agresszív SUV lett belőle ebben a színben.

Szerintem meglepően jól áll neki a sötét szín, neked tetszik feketébe?

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Toyota sajtóközlemény

Kapcsolódó írások

Toyota RAV4 2019
2018. november 16.
A fejlesztőknek annyira tetszett a végeredmény, hogy a RAV4 városi terepjáróból abszolút el tudnak képzelni egy versenybe illő kivitelt is.
Az 1963-as Jeep Wagoneer elölről fotózva
2020. január 03.
Lassan 6 évtizedre tekint vissza a luxus SUV-ok története.

További hírek