Összesen 12 fantasztikus verdát gyűjtött össze a MotorTrend a Vandenberg Légibázis kifutójára, melyeket két sprintben hasonlítottak össze. A rajtvonalnál jobbnál jobb autók sorakoztak, hiszen volt ott Toyota Supra, BMW BMW M2 Competition, Ford Mustang Shelby GT350, Porsche 911 Carrera 4S, BMW 850i xDrive, Bentley Continental GT, Lamborghini Urus, Dodge Challenger Hellcat Red Eye, Jaguar XE SV Project 8, Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+, Aston Martin DBS Superleggera és egy McLaren Senna is.

Eléggé öncélúan válogatták össze az autókat, hiszen a Senna az egyetlen hipersportautó volt a mezőnyben, ennek következtében ki is fújta az orrát minden más modellnek. A 4,0 literes, duplaturbós V8 közel 800 lóerőt produkál a McLaren újdonságában, a 0-100-hoz pedig 2,8 másodpercre van szüksége. Az igazi verseny tehát a Senna után következett, ugyanis összesen 8 modell képest arra, hogy 11 másodpercen belül teljesítse a negyedmérföldes távot.

A legnagyobb meglepetést negyedmérföldön azonban a 911 Carrera 4S okozta, hiszen 11,2 másodperces idejével a Senna mögött a második helyen futott be, megelőzve az AMG GT 63-at és az Urus SUV-t is. Ezután a félmérföldes verseny következett, itt szintén a McLaren lett a befutó. A Második helyre azonban feljött a DBS Superleggera 17,68-as idővel, a harmadik pedig a Mercedes sportautója lett.