Itt a még masszívabb Wrangler Recon

Közzétéve:
2020-08-06, 12:47

Már a márkakereskedésekben a a Jeep újdonsága!

Visszatér a Jeep Wrangler negyedik generációjának Recon változata. A legmagasabb felszereltségű, Rubicon kivitelre épülő modellnél találkozhatunk Moab Rock Rails védőküszöbökkel, valamint LED-es fényszórókkal elöl és hátul. Fényes, fekete hűtőrácsot, matt fekete sárvédőt és motorháztetőt matricát, továbbá kéttónusú, 17 collos alumínium keréktárcsákat kapunk. Természetesen a szélvédő előre dönthető, és az ajtók is levehetők, a csomagtérajtó zsanérjait pedig megerősítették.

Jeep Recon

Itthon fekete keménytetővel érhető el, a speciális széria választható színei között fekete, fehér, Firecracker piros, Hellayella sárga és Sting szütke pasztellfényezést találunk, ezeket egészíti ki a Gránit kristály, Bikini türkizkék, Óceán kék és az ezüst metálfényezés. A beltérben bőr borítású fűthető ülések, piros biztonsági övek és díszvarrás található.

Jeep Recon interior

A meghajtásról egy 2,2 literes, 200 lóerős Multijet II turbódízel gondoskodik, ami egy nyolcsebességes automata sebességváltóhoz csatlakozik. Nagy teherbírású Dana tengelyeket kap a Recon modell, a Rock-Trac 4x4 rendszer 4:1-es áttételű felező fokozatot kínál, található még benne elektromosan zárható első és hátsó differenciálmű, és elektromosan kiiktatható első stabilizátorrúd, valamint 32 hüvelykes terepgumik járnak hozzá.

Jeep Wrangler árak (2020.08.)

Wrangler árak

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
1961 Renault Alpine A110, kék, elölnézet, oldalra döntve, jobbra, menet közben
2019. december 08.
Íme 5 darab francia autó, melyek feledhetetlenné tették gyártóik nevét.

További hírek