2020. augusztus 06. | 14:47

Már a márkakereskedésekben a a Jeep újdonsága!

Visszatér a Jeep Wrangler negyedik generációjának Recon változata. A legmagasabb felszereltségű, Rubicon kivitelre épülő modellnél találkozhatunk Moab Rock Rails védőküszöbökkel, valamint LED-es fényszórókkal elöl és hátul. Fényes, fekete hűtőrácsot, matt fekete sárvédőt és motorháztetőt matricát, továbbá kéttónusú, 17 collos alumínium keréktárcsákat kapunk. Természetesen a szélvédő előre dönthető, és az ajtók is levehetők, a csomagtérajtó zsanérjait pedig megerősítették.

Itthon fekete keménytetővel érhető el, a speciális széria választható színei között fekete, fehér, Firecracker piros, Hellayella sárga és Sting szütke pasztellfényezést találunk, ezeket egészíti ki a Gránit kristály, Bikini türkizkék, Óceán kék és az ezüst metálfényezés. A beltérben bőr borítású fűthető ülések, piros biztonsági övek és díszvarrás található.

A meghajtásról egy 2,2 literes, 200 lóerős Multijet II turbódízel gondoskodik, ami egy nyolcsebességes automata sebességváltóhoz csatlakozik. Nagy teherbírású Dana tengelyeket kap a Recon modell, a Rock-Trac 4x4 rendszer 4:1-es áttételű felező fokozatot kínál, található még benne elektromosan zárható első és hátsó differenciálmű, és elektromosan kiiktatható első stabilizátorrúd, valamint 32 hüvelykes terepgumik járnak hozzá.

Jeep Wrangler árak (2020.08.)