Jaguar helyett BMW-t kapott a szülinapjára, folyóba lökte a kocsit

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-12, 09:08

„Picit” megsértődött az ünnepelt.

Rendesen elgurult a gyógyszere annak az indiai férfinak, aki a születésnapjára egy BMW-t kapott. Az ünnepelt megsértődött, hogy a dúsgazdag családja nem egy Jaguárt vett neki, dühében a folyóba lökte a BMW-jét.

A már majdnem elsüllyedt autót ugyan megpróbálták kihúzni, de a Facebookon keringő videó arról árulkodik, hogy ez egy hamvaiban halt kísérlet volt. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, elég nehéz lesz nem megtalálni az illetőt, aki a folyóba terelte a hófehér verdát.

A BBC felhívta a figyelmet arra, hogy Indiában a vadiúj BMW-ket 3,5 millió indiai rúpiáért (49 ezer dollár, 14 millió forint), lehet megvenni, míg a Jaguárokra 4-5 millió indiai rúpiáért cserébe lehet lecsapni.

India elég érdekes hely több szempontból is, ott a közlekedési kultúra finoman szólva is furcsán fest egy európai ember számára. Arról pedig lehet nem is hallottál, hogy egy indiai cég az ügyfelei kérésére üzemanyagot szállít házhoz.

Forrás:

HVG

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
A 8 legszebb hangú V12
2017. június 13.
A V10-ek után mindenképp érdemes a 12 hengeres V motorokat is átnyálazni. Szinte kizárólag szuperautókat és óriás luxus szedánokat szereltek ilyen szívvel, így a hétköznapi autók szóba se jöhetnek.
Megjártuk a Budapesti Auto Show-t! - GALÉRIA
2017. október 27.
Az ötödik alkalommal megrendezett cégautó konferencia idén magával hozta többek között a Peugeot, BMW, Opel és a Nissan modelljeit is. De vajon mit tartogatott még a seregszemle?
 2018-as Jaguar F-Type elölről
2018. november 21.
A Jaguar a jelenlegi széria kifuttatása után egy új irányba indulhat a kétüléses sportkocsival