2022. január 31. | 10:16

Az egyelőre titok, hogy Aquaman kit alakít a filmsorozat utolsó előtti részében.

A Halálos iramban-franchise eddig kilenc részt élt meg (plusz ott van a Hobbs és Shaw karaktereire építő spin-off film), a történet azonban nemsokára lezárul, az utolsó két fejezetet egyszerre forgatják le, de a 10. és 11. felvonást nyilvánvalóan jó pár hónap különbséggel küldik moziba. Friss hír, hogy a Halálos iramban 10-ben Jason Momoa is benne lesz.

A film készítői azt egyelőre nem árulták el, hogy a színész (aki sokaknak a Trónok harca című sorozatból lehet ismerős, ott a szótlan nomád vezér, Khal Drogo bőrébe bújt az első évadban) kit alakít majd, de az érkezése biztos, az IMDB vonatkozó listáján is ott szerepel a neve.

Jason Momoa
Fotó: Jeff Spicer / Getty Images

A Halálos iramban-filmek nem a grandiózus történetvezetésükről ismertek, simán lehet, hogy Momoa egy olyan személyt játszik majd, akiről kiderül, hogy valakinek az eltitkolt féltestvére. Szóval lehet, hogy ő lesz a főgonosz, de az is lehet, hogy Tom Doretto pártján áll majd végig. 

Az továbbra is kérdés, hogy mi lesz Dwayne Johnsonnal, aki korábban annyira megharagudott Vin Dieselre, hogy már a Halálos iramban 9-ben sem volt hajlandó szerepelni és egyelőre úgy fest, hogy a végjátékban sem tér vissza a Szikla.

Az utolsó két részt egyébként Justin Lin rendezi. A Halálos iramban 10. nemrég kapott új premierdátumot, jelen állás szerint 2023. május 19-én kerül a tengerentúli mozikba, a film hazai bemutatójának dátuma egyelőre nem ismert.