A jászberényi közutasok durván nekiestek a koronavírusnak – VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-05-08, 09:32

Az Instagramon lehet csatlakozni a Magyar Közút által létrehozott kihíváshoz.

Az embereknek már nagyon elegük van a koronavírusból, a jászberényi közutasok pedig most megmutatták, hogy szívük szerint ők hogyan vennék fel a harcot a kórokozók ellen.

„Jászberényi mérnökségünk férfi tagjai nem vártak tovább, minden kezük ügyébe kerülő fegyverrel - vagy legalábbis annak látszó tárggyal - felszerelkezve lapítják, égetik, szúrják, ütik a koronavírust, ahol csak érik ebben a videóban. Ha kiadnád a felgyülemlett dühöd, legalább képzeletben, nézd meg a videót. Kevés dolog esik ennyire jól ezekben a hetekben, mint egy széttrancsírozott vírus látványa” – írja közleményében a Magyar Közút.

A társaság egy új kihívást is létrehozott, melynek keretén belül bárki prezentálhatja azt, hogy milyen módszerrel tüntetné el a Föld színéről az életünket megkeserítő járványt. A kihívást teljesítőknek a rövid videó elkészítése után figyelniük kell a megfelelő hashtag (#killcoronachallenge) használatára is az Instagramra történő posztoláskor, kíváncsian várom, hogy mi sül ki ebből a kezdeményezésből.

Ha már szóba kerültek a közutasok, akkor megemlíteném, hogy a Magyar Közút tervei szerint 2020-ban összesen 582 kilométernyi út újulhat meg idehaza, mintegy 95 milliárd forint értékben. Ha minden jól megy, akkor idén összesen 71 pályakilométernyi szakaszt állítanak majd helyre a kivitelezők az M1-es autópályán Budapest és Tatabánya között (mindkét irányban).

Magyar Közút (YouTube)

Kapcsolódó írások

Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.
Forgalmi dugó Amerikában
2019. december 03.
Most azért volt miért sajnálni a jenkiket.

További hírek