Jobbról, nagy tempóval előzött a részeg Ladás, csúnya vége lett a dolognak – VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-30, 09:03

Leckéztetni akart, a kórházban kötött ki.

Ma már másodszor kalauzolom el a kedves olvasókat Oroszországba, ahol nemrégiben egy Ladás akart megleckéztetni egy másik Ladást, de nagyon rosszul jött ki a helyzetből. Konkrétan összetört az autója, ő pedig mehetett a kórházba.

Nagy tempónál előzni próbáló Lada Granta

A baleset valahol a finn határ közelében történt, egy Lada Granta jobbról akarta megelőzi azt a Lada Vestát, amely 167-tel ment a belső sávban. A Granta sofőrje előzés közben még rá is legyezett a másikra, de elmérte a dolgot, a két kocsi összeért. Ezt követően a Granta kétszer is eltalálta a szalagkorlátot, majd átsodródott az út másik oldalára, ahol felborult. Kiderült, hogy a sofőr részegen vezetett, és volt nála egy gumibot is. A férfit kórházba kellett vinni, de a sérülései nem voltak életveszélyesek.

A Carscoops cikke egyébként felhívja a figyelmet arra, hogy a fedélzeti kamerával ellátott Vesta sofőrjét is el lehetne marasztalni, mert jócskán túllépte a sebességhatárt. A videóból egyébként kiderült, hogy a belső sávban haladó Ladás a baleset után lelassított, majd megállt, feltételezhetően nem hagyta magára az őt megleckéztetni kívánó autóst.

Kapcsolódó írások

Gödörbe zuhant Lada
2019. november 20.
Csőtörés miatt szakadt be a beton az autó alatt.
Gumit égető mercis oldalról
2019. december 09.
Ha azt hitted, hogy nem mutatunk videót, akkor nagyot tévedtél.

További hírek