péntek - 2023. június 02.
15.5 °C
kevés felhő
alapjarat.hu logo
95 574 Ft
100 626 Ft
D 555 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Jogsi nélkül szlalomozott, mert kevés volt tankjában a benzin - VIDEÓ

2023. március 24. | 15:52

A férfi elég furcsa magyarázatot adott a hatóságoknak az érthetetlen manőverre.

Különös felvétel kezdett el terjedni az interneten nemrég egy autósról. A felvétel alapján még március 15-én, Szabadkígyós külterületén értelmezhetetlenül rángatta a kormányt.

A mögötte haladó autós fedélzeti kamerája vette fel az esetet, amit egy kis hunyorítással szlalomnak is nevezhetünk. Többször is elhagyta saját sávját, majd rögtön visszatért oda úgy, hogy egyébként forgalmas úton haladt.

A felvétel elkezdett terjedni, és az alapján nemrég a Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást indított. A felvételen látható autó rendszáma bár látszódott eredetileg, nem volt egyszerű dolguk a tulaj azonosításával.

Mint kiderült, az autó a közelmúltban sokszor gazdát cserélt, azonban senki sem íratta a nevére. Ilyennel sajnos egyre többször találkozni, nemrég én is belefutottam egy ilyen autóba vásárlás során.

Ennek ellenére a rendőrség kigobozta a szálakat és megtalálták az autó aktuális tulajdonosát, azt aki az említett felvételen vezetett. Elismerte, hogy ő szlalomozott a közúton aznap és tettére egészen különös magyarázatot adott.

Azt mondta, hogy már nagyon kevés volt az autóban az üzemanyag és azért rángatta meg a kormányt, hogy ezzel a tankban lévő benzint megmozgassa. Mondanom sem kell, hogy ha komolyan gondolta, akkor ez mennyire nonszensz ötlet, ha pedig csak hazudni akart, akkor gyenge próbálkozás.

Ahogy a rendőröknek sem volt elég hiteles a dolog, így előállították a férfit, akiről az is kiderült, hogy nincs érvényes vezetői engedélye. A Békéscsabai Rendőrkapitányság egyszerre három szabálysértési eljárást indított a történtek miatt.

Police.hu
Az ország talán legőrültebb kettes Swiftje 90 helyett 200 felett hasított a motoros Zalában, durva csekk vár rá

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!