A jóisten fogta az iszonyatos balesetet szenvedő sofőr kezét

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-03, 12:36

A rendőrség vizsgálatot indított a gondatlan járművezető ellen.

Elképesztően durva autóbalesetet szenvedett egy fiatal sofőr Kanadában. A 20-as éveiben járó járművezető verdája akkora sebességgel csapódott neki az útjába kerülő dolgoknak, hogy abba szó szerint beleremegett a föld.

A fiatalember július 1-jén bukott hatalmasat, miközben az autójával száguldozott. A balesetet rögzítette a biztonsági kamera, a gyorshajtó autója a kerítés átszakítása után előbb egy fát, majd egy parkoló autót trafált telibe, közben pedig többször is megpördült a tengelye körül, ezen felül a kerekei is kiszakadtak. A balesetben érintett autók totálkárosak lettek.

Totálkárosra tört autó pörög a levegőben

A rendőrség nem árulta el, hogy mennyivel hajtott a srác, de az egyik szemtanú szerint a gyorshajtó jócskán túllépte a sebességhatárt. Egy másik civil arról beszélt, hogy a környékükön nagyon sokszor rendeznek illegális gyorsulási versenyeket a fiatalok, már nem is merik kiengedni a gyerekeiket az utcára.

Szinte hihetetlen, de a gondatlan járművezetéssel gyanúsított sofőr karcolásokkal megúszta a balesetet, utána pedig azon bánkódott, hogy a kocsija rommá tört. Én a helyében gyorsan elmondtam volna egy imát, és megköszöntem volna az égieknek, hogy életben hagytak.

A kanadai rendőrség elmondta, hogy a környéken lakók 2019 áprilisa és júniusa között 270 felháborodott telefonhívást indítottak az illegális autóversenyek miatt, amelyek pokollá teszik az ott élő emberek életét. A mostani baleset után lehet, hogy szigorúbban lépnek majd fel a gyorshajtókkal szemben az egyenruhások, mert most csak a szerencsén múlt, hogy senki nem halt meg az őrült módjára száguldozó srác miatt.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Szabálytalankodó sofőr
2020. január 07.
Karácsonykor sem tétlenkedett a yard.
Felelőtlen sofőr
2020. január 07.
Vezetés közben élőzni nem jó dolog, értem?

További hírek