Július hatodikától új díjcsomagokat vezet be a Mobiliti

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-03, 08:45

A 30 napig érvényes díjcsomagok 250 kWh energiamennyiségig nyújtanak kedvezményt.

2020. július 6-tól, vagyis hétfőtől öt fizetési díjcsomagot vezet be a Mobiliti. A cég az új díjcsomagok beiktatásával egy időben új árazást vezet be az elektromosautó-töltőállomásain.

Mobiliti töltőállomás

A legkisebb díjcsomag (Mobiliti 10) már havi 50 kWh áram elhasználásakor (ez a nagyobb akkuval rendelkező elektromos autók esetén akár egyetlen töltést is jelenthet) kedvezőbb árazást kínál a díjcsomag nélküli tarifákhoz képest. A Mobiliti éjszakai és a Mobiliti Plusz díjcsomagok lényegében azoknak a villanyautósoknak kínálnak kedvező töltési megoldást, akik nem rendelkeznek otthoni töltéssel. A Mobiliti 30 és Mobiliti Plusz díjcsomagot választó ügyfelek Zöld minősítéssel ellátott áramot tölthetnek a villanyautójukba.

Mobiliti alkalmazás

Mobiliti alkalmazás

Az új díjcsomagok a Mobiliti applikáción keresztül vásárolhatók meg egyszerűen és gyorsan. A díjcsomagok 30 napig érvényes kedvezményes tarifákat tartalmaznak, és lemondásig automatikusan megújulnak, nem kell havonta előfizetni rájuk. Fontos tudni, hogy a díjcsomagok 250 kWh energiamennyiségig nyújtanak kedvezményes töltési lehetőséget. A Mobiliti hangsúlyozta, hogy a jövőben ezeket a díjcsomagokat a villanyautósokkal közösen szeretné alakítani. Az új díjcsomagok eléréséhez hétfőn, azaz július 6-án frissíteni kell a Mobiliti alkalmazást.

Mobiliti díjcsomagok

A Mobiliti arról is beszámolt, hogy a veszélyhelyzet idején az Auchan áruházak parkolóiban elkezdődött a töltőszigetek telepítése.

„A munkálatok befejezése után 18 helyszínen összesen 35 db gyorstöltő és 18 db villámtöltő áll majd az ügyfelek rendelkezésére.A SPAR-ral is folytatódik együttműködésünk, hamarosan újabb töltőpontok kiépítése várható országszerte. Ezen felül további töltőket telepítünk a közeljövőben a mezőkövesdi Zsóryfürdőn, valamint Tótkomlóson és Mórahalmon is ” – olvasható a cég közleményében.

A hazai elektromobilitás életében a szerdai nap is fontos volt, július 1-jén ugyanis megjelent az Android és iOS készülékeken is elérhető MOL Plugee alkalmazás, amelynek segítségével önkiszolgáló rendszerben is használhatóvá váltak a MOL töltőállomásokra telepített villámtöltő oszlopok.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

E-Mobi töltőállomás
2020. április 27.
A Mobiliti 2019-ben vásárolta meg az e-Mobit, májustól pedig mindkettő állomásain csak pénzért lehet tölteni.
Mobiliti töltő SPAR áruháznál
2020. február 02.
Február 1-jétől üzemel a 33 töltőoszlop.

További hírek