Kamu Lambókat gyártó üzemet kapcsolt le a rendőrség

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-07-18, 09:50

Hamisított Ferrarikkal is üzletelt az apa-fia páros.

Bezáratta a helyi rendőrség azt a brazil üzemet, ahol Ferrari- és Lamborghini-modelleket hamisított egy férfi a fiával Santa Carina állam déli részén. A páros 14 és 19 millió forintnak megfelelő összegért árulta a Ferrari- és Lamborghini-replikákat, a kocsik technikai részletei azonban nem ismertek. Az viszont biztos, hogy a lekoppintott karosszériákba - amelyek kissé aránytalanra sikeredtek - gyengébb teljesítményű erőforrások kerültek.

A cél az volt, hogy olyanok számára is biztosítsák a sportautózás érzését, akik biztosan nem tudnak kifizetni maguknak egy eredeti Ferrarit és/vagy Lamborghinit. Cserébe az autó minden alkatrésze csupán gyenge másolat, az ülések mintázata, a logók és persze a felnik is csak pont annyira hasonlítanak az eredetire, hogy távolról még feltűnő legyen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polícia Civil Santa Catarina (@policiacivilsantacatarina) által megosztott bejegyzés,

A Ferrari és a Lamborghini persze nem nézte jó szemmel a dolgot, a két cég nyomására lendült akcióba a helyi rendőrség. A Lamborghini egyébként furcsa lépést húzott meg, az alábbi videóból Te is megtudhatod, hogy miről van szó:

Forrás:

Kapcsolódó írások

Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
A 8 legszebb hangú V12
2017. június 13.
A V10-ek után mindenképp érdemes a 12 hengeres V motorokat is átnyálazni. Szinte kizárólag szuperautókat és óriás luxus szedánokat szereltek ilyen szívvel, így a hétköznapi autók szóba se jöhetnek.
A Ferrari és a Lamborghini nem akar elektromos autót
2017. szeptember 15.
Technológiai fejlődés ide vagy oda, vannak még olyanok, akiknek egy jó szívó V12 még mindig többet ér, mint bármilyen villamosított technika
Megjelent a legújabb elektromos Lamborghini!
2017. augusztus 24.
Az elektromos autók továbbra is megosztóak, viszont a Lamborghini új dobása mindenkinek tetszeni fog!