Kereket cserélt volna, emberi lábat talált

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-06-17, 08:45

Egy autós Mezőlak térségében állt meg az út szélén, majd egy emberi testrészre bukkant.

Rengeteg rendőrautó jelent meg szombaton Mezőlak környékén - írta az infoPápa.hu internetes portál. Miután egy autós defektet kapott, kereket szeretett volna cserélni, majd a fűben egy lábszárat fedezett fel. Értesítette a hatóságokat, a jardok pedig nagy erőket mozgósítottak, keresőkutyákkal derítették fel a terepet, hogy kihez tartozhat a testrész. 

a rendőrség kereste a lábhoz tartozó testet Mezőlakon

Több tucat rendőr és a négylábúak sem jártak azonban sikerrel. A portál kérdésére a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság azt válaszolta, az ügyet általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálják, ám ennél bővebb információt nem mondhatnak a jogszabály miatt.

rendőrök Mezőlak térségében

A közútkezelő egy gépe is a helyszínre sietett, mely arra hivatott, hogy lenyírja a gazt a kutatást elősegítendő. Egy zoknit és egy 39-es bakancsot is találtak, de többet nem sikerült kideríteni - derült ki az RTL Klub híradójából.

közúti munkagép fűnyírás közben Mezőlaktól nem messze

Mezőlak polgármestere, Nagy Gábor a helyszínre ment, miután értesült az esetről. A településen eltűnt személyt nem tartanak nyilván, a környező gyárakkal felvette a kapcsolatot, hátha onnan hiányzik valaki.

A rendőrség a kereskedelmi csatornának sem nyilatkozott, de annyit elárultak:

Bűncselekményre utaló nyomokat nem találtak. A nyomozás még tart.

Ha érdekelnek más hírek is az autós világból, nézd meg hírműsorunkat!

 

Forrás:

További autós hírek

Oroszországban, Szamara városában,  az Olvi nevű olajtársaság találta ki a nem kis “forgalmat” generáló akciót. Ingyen adták a benzint, de…

Alkoholmámorban úszó sofőrre hívták ki a rendőröket a Népligetben – számoltak be a ripost-nak szemtanúk. Szerda délután a 9. kerületben,…

Mára még egy buszt érintő eset, ezúttal Érdről, az Alsóerdősor utcából. Satu fékezett a kamerás autós és a busz is,…

Olvasónk, Surin Zsolt küldte a videót. A helyszín Zugló, a Balázs és Ungvár u. sarok. A Volkswagen figyelmetlen sofőrje megáll…

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. november 14-én este arról, hogy egy autó Veszprém belterületén, a Haszkovó úton kidöntött egy villanypóznát…

Kapcsolódó írások

Minden sofőrt szondáztatnak Nógrádban
2017. január 20.
A Nógrád Megyei Rendőrség a megye teljes területén alaposabbá teszi az ellenőrzéseket
Heti kihagyhatatlan videóadag
2017. április 28.
A hétvége közeledtével a frissen megjelent autós videókból csemegéztem Nektek: hajsza, egyedi csónakszállítás, eldurvult fűnyírás, dízelpárbaj. Jó szórakozást! 
Elvihet a rendőr egy közlekedési szabálysértés miatt?
2018. június 15.
Egyre többször előállítják a közlekedési szabálysértésen rajtakapott autósokat Hajdú-Bihar megyében. Ez akár több órás kalandot is jelenthet a rendőrségen.
Bekeményít a rendőrség, jönnek a rejtett traffipaxok!
2018. szeptember 07.
Nagyon úgy tűnik, hogy a magyar rendőrségi vezetésnél elszakadt a cérna, és megelégelték, hogy nem bírnak a renitens gyorshajtókkal. Ezért aztán bekeményítenek!