Két egyforma Lamborghini Aventador ütközött Szingapúrban

Közzétéve:
2020-06-15, 13:01

Vajon mindig a hátulról érkező a hibás?

Két egyforma, sárga színű Lamborghini Aventador S modell koccant egymásnak Szingapúrban. A helyi RedChili21 hírügynökség beszámolója alapján az eset június 7-én történt. Az egyik Lambo sofőrje fékezett egy kereszteződésnél, a másik pedig hátulról nekiütközött.

A két tulajdonos nem volt büszke az esetre, hirtelen le is kapták az autókról a rendszámtáblákat, ám az SG Road Vigilante Facebook-csoport szemfüles tagjai azonban azonosították a járműveket. Egyikükről fel is került egy videó, melyen látható, ahogy május végén túlzott sebességgel hajtott át egy körforgalmon, leszorítva az útról egy másik autót.

Lamborghinik ütközése

Az ütközésben résztvevő Aventadorok a rajtuk elvégzett kozmetikai beavatkozás miatt voltak könnyen felismerhetők. Ugyanolyan sárga árnyalatú a festésük, mindkét autón feketék a felnik, valamint az oldalelemek, a hátsó diffúzorok, illetve a hátsószárnyak is megegyeznek.

A hírek szerint a baleset helyszínére a rendőrség is megérkezett, majd mindkét szuperautót elvontatták. A szemtanúk szerencsére gyorsan reagáltak, és lőttek pár fotót a bénázó sofőrökről. A képeken látható, hogy az első Aventador hátsó lökhárítója, diffúzora és az egyik hátsó burkolati eleme sérült. A hátulról érkező első lökhárítója bánta az esetet, illetve úgy tűnik, hogy az első autóban kisebb tűz is keletkezett – legalábbis az egyik sofőr kezében egy porral oltó készülék fedezhető fel.

Matematikusok jelentkezését várjuk, akik kiszámítják, mennyi az esélye annak, hogy két szinte teljesen megegyező autó koccan össze.

Kapcsolódó írások

Az 1963-as Jeep Wagoneer elölről fotózva
2020. január 03.
Lassan 6 évtizedre tekint vissza a luxus SUV-ok története.
Rendhagyó baleset Dunaharasztin
2017. április 06.
Ma délelőtt összeütközött két kishaszongépjármű Dunaharasztin, az Ócsai úton, a folyékony rakomány mókás jelenetet eredményezett

További hírek