Lecsaptak a rendőrök egy benzinkúton driftelő autósra

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-06-05, 09:00

Nem nyerte el a zsaruk tetszését a kútoszlopok sűrűjében bemutatott műsorszám.

A rendőrség az ismerősével együtt őrizetbe vette azt a férfit, aki egy töltőállomás kútoszlopai között tartott driftbemutatót, mégpedig igencsak nagy lelkesedéssel. Az eset Malajziában történt, a driftelésről pedig videó is készült, ami elég nagyot futott a közösségi médiában.

Subaru BRZ driftelés közben lefilmezve

A biztos kezűnek látszó autós egy Subaru BRZ-vel körzőzött a benzinkút kellős közepén, de a látványos bemutató nem igazán nyerte el a rendőrök tetszését, akik le is tartóztatták az autóst, mondván, hogy balesetveszélyes helyzetet idézett elő, miközben rajzolta a fánkokat az aszfaltba. A driftelőnek egy társra is volt, akit szintén őrizetbe vettek az egyenruhások. Róla kiderült, hogy egyébként a benzinkút tulajdonosa. Minden bizonnyal elintézte, hogy a driftelés ideje alatt senki más ne tudjon behajtani a benzinkútra, így az ismerősének csak a kútoszlopokat kellett kerülgetnie.

A két férfi nem sokkal később hazamehetett, óvadék ellenében ugyanis szabadlábra helyezték őket. De ennyivel nem úszták meg a dolgot, a rendőrség szóvivője azt mondta, hogy a közeljövőben megbüntetik őket. Hogy pontosan milyen büntetésre számíthatnak ezek az emberek, azt a szóvivő nem részletezte.

HVG

Kapcsolódó írások

Szabálytalankodó sofőr
2020. január 07.
Karácsonykor sem tétlenkedett a yard.
2019. november 06.
Nem akart kocsiba pattanni, és gyalogolni sem volt kedve.

További hírek