vasárnap - 2023. június 04.
18 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 576 Ft
100 626 Ft
D 554 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Lefagyott szélvédővel vezetett a debreceni cserbenhagyásos gázoló

2020. február 14. | 12:27

A férfi nem sokkal később visszatért a baleset helyszínére.

Gyakorlatilag teljesen vakon vezetett az a debreceni férfi, aki 2020. február 13-án reggel elütött egy nőt a Csapó utcán egy gyalogos-átkelőhelyen.

A gázolásról egy szemtanú értesítette a helyi rendőröket, aki azt is elárulta, hogy a gépkocsi vezetője elmulasztott segítséget nyújtani, a baleset után elhajtott. Az elgázolt nőt a mentősök súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrök éppen a helyszíneléssel foglalatoskodtak, amikor valaki szólt nekik, hogy a nézelődök között felismerte a gázolót, aki a közelben parkolta le a kocsiját. Kiderült, hogy a helyi lakos valóban elhajtott a helyszínről, majd visszatért oda, és úgy tett, mintha csak egy kíváncsiskodó lenne.

A járőrök természetesen a férfi autóját is megvizsgálták, és szomorúan konstatálták, hogy a gépjárműnek még akkor is annyira le volt fagyva a szélvédője, hogy alig lehetett rajta kilátni. Vagyis a sofőr indulás előtt lusta volt jeget kaparni, ez vezetett a gázoláshoz.

A debreceni rendőrök segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást indítottak a 46 éves férfival szemben.

A kisgyerekek nem alszanak olyan jól az elektromos autókban Jönnek az akkumulátorról működő gyorstöltők

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!