Lemaradtál a Sennáról? Akkor vedd meg használtan!

Frissítve:
2018-12-02, 14:11

Mindössze 11 km-rel eladó egy gyönyörű, fekete McLaren Senna

Ha lenne közel 300 millió forintom egy autóra, nem adnám el, az egyszer biztos. Tény, hogy az emberek többsége 8aki benne van azokban a bizonyos körökben) befektetés céljából vesz ilyen autókat, meg persze azért, mert van hol tárolni... Viccet félre téve egy roppant módon limitált szériás bármilyen négykerekű néhány évvel később akár a dupláját is érheti az eredeti listaárának, szóval jó befektetés autókban tartani a pénzed.

McLaren Senna szemből

Azonban most mégis, nem sokkal a szállítások megkezdését követően, mindössze 11 km megtétele után valaki mégis megválik a fekete, ultrakönnyű felnis, Gorilla-glass szélvédős, Bowers and Wilkins 7 hangszórós rendszerrel szerelt példánytól. Az MSO, vagyis a McLaren egyedi változtatásokkal foglalkozó osztálya is hozzátette a maga részét, mégpedig a karbon kiegészítőket készítették. Ők képesek teljesen személyre szabni az McLarened, persze nem ingyen. Számos csomaggal állnak rendelkezésre azzal a céllal, hogy ne fusson két teljesen egyforma autójuk az utakon. Továbbá a McLaren saját telemetriai rendszere is megtalálható benne, ez jól jöhet, ha pályára vinnéd a Sennádat.

A McLaren mindössze 500 darabos limitált szériában kínálta a legújabb és leggyorsabb utcai gépét. mondanom sem kell, hogy azonnal elkapkodták a hűséges vásárlók az egész készletet.

az eladó McLaren Senna hátulról fotózva

Ez nem meglepő ugyanis a 4,0 literes iker-turbófeltöltős V8-as motorral szerelt csodamasina 789 lóerőt és 590 Nm nyomatékot képes leadni. A 100 km/h-ás tempót mindössze 2,7 másodperc alatt éri el. A 200-hoz pedig 6,8 másodpercre van szüksége. Ezeknél a paramétereknél, ha nincs észnél az ember, könnyen Lucifer ajtaján kopogtathat.

Annak ellenére, hogy gyengébb, mint a h1brid P1 , sokkal több figyelmet kapott a rendszámos versenyautó.

Azt azonban nem közölte a nemzetközi luxusautók kereskedésével foglalkozó cég, hogy ez hányadik az 500-as szériából, illetve az árát sem. A forintra átszámolva 271 milliós árához képest biztos, hogy nem fog rajta bukni a tulajdonos, sőt, véleményem szerint többért fog elkelni...

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Árverésre bocsátják Ayrton Senna McLarenjét
2018. február 03.
Az a Senna által vezetett MP4-8 kerül “kalapács alá”, amellyel utoljára nyert a brazil legenda Monacói Nagydíjat.
McLaren Senna GTR, elölről fotózva
2018. november 07.
A McLaren Senna GTR tanulmányt a Genfi Autószalonon mutatták be, most pedig néhány technikai adatot is napvilágra hozott a wokingi gyártó.

További hírek