A rendőrség letartóztatta azt a férfit, aki az autójával kétszer is szándékosan nekihajtott egy rendőrautónak. Az eset az Egyesült Államokban, Florida államban történt.

Rendőrautóba csapódó gépkocsi

A rendőrséget arról értesítették, hogy az egyik házból erőszakra utaló zajok szűrődnek ki. A helyszínre egyetlen járőr ment ki, a testkamerája mindent rögzített. A hatóság elmondása szerint Geoffrey Gomm belülről betört egy ablakot, miután meghallotta a járőr felszólítását. Ezt követően a méregbe gurult vandál kirontott a házból, bepattant a kocsijába, majd a járművét faltörő kosként használva elkezdte lebontani az egyenruhás járőrkocsiját.

A második becsapódásnál a rendőrautó komoly károkat szenvedett, a légzsákok is kinyíltak. Az intézkedő rendőr kezében ekkor már ott volt a pisztoly, a fegyver látványa valamennyire észhez térítette az ámokfutót, aki kiszállt a kocsijából, majd az üvöltöző egyenruhás kérésének megfelelően lefeküdt a földre, közben pedig a tarkójára kulcsolta a kezeit. Gomm végül ellenállás nélkül adta meg magát, pár órával később pedig már a Marion megyei börtönben találta magát.