2022. szeptember 19. | 10:01

Amikor a rendőrök elfogták a 23 éves férfit, a kocsiban több női utasa is volt, akiknek az autójával akarta elnyerni a tetszését.

A rendőrségre szeptember 11-én érkezett a bejelentés, hogy teherautóval sérülést okoztak egy parkoló autón. A sértett hamar felismerte a teherautót, mivel a szomszédjáé, aki viszont végig aludta az esetet. A sértett azt mondta, hogy átaludta az éjszakát az autóját valószínűleg ellopták. A lopott járműben a tulaj pénztárcája és eszközei is benne voltak.

A tulaj egyik ismerőse jelezte később a rendőrségnek, hogy látta a lopott autót Békéssámsonon, így a rendőrség ott fokozott figyelemmel elkezdte átkutatni a környéket és meg is találták a keresett járművet. Kiderült, hogy a 23 éves autótolvajnak nem volt jogosítványa és elfogásakor több nő ismerőse is vele volt, akiket az autóval szeretett volna lenyűgözni.

Drága csajozóeszköznek minősült az autó, mert a fiatal férfinak nem csak kocsilopással kell szembenéznie. A rendszámot körömlakkal írta át, hogy ne legyen felismerhető, ezért a rendőrség egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntettével is gyanúsítja a férfit.