Lopott autóval ment az autópályán a bedrogozott sofőr

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-23, 12:36

A 18 éves járművezetőt előállították a rendőrök.

Kiskunhalasról ellopott autóval közlekedett bódultan az autópályán egy 18 éves borsodi férfi, akit az Emődi Autópálya Alosztály munkatársai szűrtek ki a forgalomból.

Škoda típusú személygépkocsi

A rendőrök 2020. július 21-én a déli órákban vontak intézkedés alá egy személygépjárművet a sofőrjével együtt. A fiatal járművezető azt állította, hogy a kocsi nem lopott, elmondása szerint azt szépen kölcsönkérte a tulajdonosától. Gyorsan kiderült, hogy hazudott, az egyenruhások ugyanis megtudták, hogy a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság lopás miatt körözi az autót.

Megpakolt bevásárlókosár

A sofőr az igazoltatás során végig zavartan viselkedett, össze-vissza beszélt és összefüggéstelen válaszokat adott a rendőröktől érkező kérdésekre. Egy ponton túl érezte, hogy nincs értelme tovább hazudnia, elismerte, hogy korábban több alkalommal kábítószert is fogyasztott. Emiatt az egyenruhások előállították őt.

Škoda típusú személygépkocsi belülről

A férfival szemben járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás is indult a gépjármű tulajdoni viszonyainak tisztázásán túl.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Hibásan működő első fényszóró szemből fotózva
2019. november 05.
A rendőrség nem szívatni akarja a sofőröket, állítja Berzai Zsolt alezredes.
2019. november 06.
Nem akart kocsiba pattanni, és gyalogolni sem volt kedve.

További hírek