Lopott autóval zuhant bele a Csendes-óceánba, miközben a rendőrök elől menekült

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-06, 10:15

A tolvaj túlélte az esést, a jármű viszont totálkárossá tört.

Az amerikai rendőrök letartóztattak egy férfit, aki több súlyos törvénysértést is elkövetett Kalfironiában. A 160-nal száguldozó férfi ámokfutása akkor ért véget, amikor a gyanúsított az általa ellopott járművel együtt belezuhant a Csendes-óceánba.

Lopott autó lubickol a Csendes-óceánban

A férfi helyi idő szerint kedd délután 15:30-kor hívta fel magára a figyelmet, amikor a kézifegyverével elkezdett a levegőbe lövöldözni egy étterem előtt Davenport városától nem messze. Telefonon gyorsan értesítették a zsarukat, a Santa Cruz Megyei Seriffhivatal pedig azonnal akcióba lendült.

A lövöldöző nem akart tűzpárbajba keveredni, inkább gyorsan ellopott egy autót, majd elhajtott a helyszínről. Az egyenruhások üldözőbe vették a gyanúsítottat, aki felgyorsított 160 km/h-ra. Az üldözés első szakasza nem sokkal később befejeződött, a gyorshajtó ugyanis a West Cliff Drive-nál lecsúszott a sziklaszirtről és belezuhant a Csendes-óceánba.

A baleset után nem sokkal a rendőrök letartóztatták a férfit, aki a zuhanás után sem adta meg magát, botladozva próbált meglépni az üldözői elől a sziklás partszakaszon, miután valahogy sikerült kihámoznia magát a rommá tört kocsiból.

A seriffhivatal beszámolója szerint a férfi nem szenvedett súlyos sérüléseket, a nevét viszont nem adták ki a sajtónak.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

2019. november 06.
Nem akart kocsiba pattanni, és gyalogolni sem volt kedve.
Levegőben repülő BMW M4
2020. február 14.
Óriási robajra ébredtek a környéken lakók hajnali kettőkor.

További hírek