2019. július 27. | 15:32

A magyarországi Tesla tulajdonosok száma szépen gyarapodik és az importőr szerint messze még az év vége

Nemrégiben indult el a mah-ev.hu, ami nagy segítség azoknak, akik a közeljövőben Tesla modellekhez szeretnének jutni. A jelek szerint sikeresen működik a dolog, mert szépszámmal érkeznek az elektromos autók piacának csúcs verdái kishazánkba. Valószínűleg nem jövőre vesszük át a vezetést a Norvégoktól az egy főre jutó elektromos autók terén, de mindenképpen látványos a növekedés.

A rendelési folyamat jelentősen leegyszerűsödött az oldalon, könnyedén össze lehet állítani a konfigurátor segítségével a kívánt felszereltségű modellt. A kiválasztott paramétereknek megfelelően az autó  teljes árát rögtön ki is jelzi a felület, a megrendelés gomb megnyomásával pedig már el is indult az igényelt Tesla adatlapja a szakavatott értékesítő felé, aki ezek után veszi fel a kapcsolatot a megrendelővel.

A kereslet alapján idén év végére, 100 db Tesla modell behozatalára számít a cég. A vásárlás lebonyolításának egyszerűsége mellett különféle finanszírozási lehetőségekkel is számolhatnak az ügyfelek, így helyben mindenre van megoldás. A Magyar Autókereskedőház Zrt. állítása szerint a közeljövőben olyan további ínyencségek érkeznek, mint az új Model S és a Model X Performance.

Nyilván autóvásárlás során fontos kipróbálni a típust, hogy legalább valami képet kapjon a vásárló arról, hogy mibe is vág bele. A tesla.hu üzemeltetője lehetőséged ad az elméleti Tesla vásárlók számára, hogy a gyakorlatban is kipróbálják az elektromos autót, így könnyebben dűlőre juthat akinek eddig nem volt tapasztalata.

A tapasztalatok alapján toronymagasan a Model 3 kereslete a legnagyobb, ebből hoznak be a legtöbbet, amit a Model X követ. A MAH Zrt. munkatársai probléma és zökkenőmentesen bonyolítják le az autóvásárlási folyamatot és a már valós Tesla tulajdonosok visszajelzései is pozitívak.

Ha Te is gondolkozol valamelyik modell vásárlásán akkor látogass el a mah-ev.hu weboldalra vagy keresd Mudri Dánielt (+36203663447) a MAH Zrt. vezető értékesítőjét.