Megint akcióba lendültek a civil rendőrautók idehaza - Videó

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-01-07, 08:17

Karácsonykor sem tétlenkedett a yard.

Nem lazsál a rendőrség, a járőrök egyre többször csapnak le a legpofátlanabb magyar sofőrökre, akikre civil rendőrautókból vadásznak. A Pofátlan(TAN)ítási akció – ami eredetileg csak december 23-ig tartott volna – immár a negyedik felvonásánál tart. A cikkben megtekinthető videóból kiderül, hogy karácsony első napján sem ültek a babérjaikon a zsaruk.

A rendőrség december elején jelentette be, hogy karácsonyig jelöletlen, kamerával felszerelt rendőrautók fogják róni a budapesti utakat. Volt olyan, hogy 48 óra leforgása alatt 32 sofőrt bírságoltak meg a járőrök.

Az ORFK elégedetten szemlélte az eseményeket, ráadásul az emberek elsöprő többsége is üdvözítőnek találta a kezdeményezést, ezért nem lehet azon csodálkozni, hogy a rendőrség az egész országra kiterjeszti a civil rendőrautós razziát 2020-ban. Szécsi Tibor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési és közlekedési osztályának vezetője ugyanakkor még nem fedte fel minden kártyalapját, azt ugyanis nem közölte, hogy az emberek melyik megyékben, és mikor számíthatnak civil rendőrautók felbukkanására.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

ORIGO

MTI

Kapcsolódó írások

Škoda típsú személygépkocsi hátulról
2020. március 06.
A rendőrök február közepén egy horrorkaravánra is lecsaptak Gödöllő térségében.
Fehér Honda szemből
2020. január 21.
Egyre meredekebb dolgokat látnak a rendőrök a közutakon.

További hírek