Megint eladó ez a Mercedes-Benz E320 pickup

Szabó Balázs újságíró
Frissítve:
2020-11-06, 16:12

Még sok évvel ezelőtt került a Binz Karosserie műhelyhez, most pedig eladóvá vált ez az átépített Mercedes.

A 2000-es évek Mercedes E-osztálya akár csak napjainkban, akkor is rendkívül nagy népszerűségnek örvendett. Most pedig megint eladóvá vált egy olyan ezek közül a modellek közül, amelyet úgy módosítottak, hogy az egy pickup legyen inkább, mint a szokványos kombi kialakítás. Az egész folyamatot egyébként a Binz Karosserie végezte el, akik híresek arról, hogy német autókat egyedi módon változtatták meg. Az autó teljes hossza közel 74 centivel nőtt.

Mercedes-Benz E320 pick up modell egy parkolóban, nyitott ajtókkal oldalról

Ezt a modellt úgy építették át, hogy az eredetileg csomagtartónak szánt rész ki legyen vágva és az egész karosszéria hosszabb legyen. Az egész egy nagyon egyedi modell, amely ráadásul az AMG-től vett kerekeken gurul és egy 3,2 literes, 221 lóerős, V6-os motor hajtja. Mindezt pedig egy ötfokozatú automata sebességváltóval szerelték fel.

Mercedes-Benz E320 pick up modell egy parkolóban hátulról

Ami a Mercedes kinézeténél is meghökkentőbb, az az ára, amely 60 000 dollár (mai árfolyammal átszámolva, 18,1 millió forint).

Amennyiben érdekelnek a Mercedes régebbi modelljei az E-osztályból, nézd meg alábbi tesztünket! Ha nem indul a videó, megnézheted az Alapjárat YouTube csatornáján is.

Kapcsolódó írások

Hullócsillag? – Mercedes E-osztály W210
2018. augusztus 25.
A W210-es egy új arculatot és vállalatfilozófiát képviselt a Mercedes palettáján a 90-es évek közepétől. Nem generációkra tervezték, mégis szépen teljesít!
Kémfotókon a négyajtós Mercedes-AMG GT
2017. május 09.
Kéretlen kamerák előtt pózolt végre a Panamera egyik legnagyobb ellenfele, a Mercedes-AMG GT, amiben a V8-as mellett hibrid motor is megbújik majd

További hírek