csütörtök - 2023. március 23.
2.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 609 Ft
100 651 Ft
D 618 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Megnyílt a föld egy BMW alatt Debrecenben - VIDEÓ

2023. január 13. | 01:33

Csütörtök délelőtt beszakadt az út Debrecenben a Rakovszky utcában. Egy BMW sofőrje igencsak pórul járt, autóját ugyanis gyakorlatilag elnyelte a föld.

A Cívishír portál videóján látható, hogy az autósnak esélye sem maradt arra, hogy autóját kikormányozza a szorult helyzetből. Az utat lezárták, és vélhetően nem csak a műszaki mentés idejére. A lap szerint a forgalmas út várhatóan napokig vagy akár hetekig is le lesz zárva az Árpád tér és a Faraktár utca közötti szakaszon.

A helyiek arról számoltak be a Cívishír számára, hogy szinte heti rendszerességgel van csőtörés arrafelé. Egy szemtanú elmondondta a lapnak, mi történt.

„...a BMW alatt egyszer csak elkezdett hajolni az aszfalt, és szóltak, kiabáltak a sofőrnek, hogy álljon meg, aki lefékezett, de már késő volt, „elnyelte a föld”.”

A portál egy komplett galériát készített az esetről, ami ide kattintva megtekinthető. A lenti felvételen a műszaki mentésből látható egy közel fél perces jelenet.

 

Depositphotos
Faramuci KRESZ-szabály a település végét jelző táblánál: szabályt szegne ez az autós? Furgonos gázolással fenyegette volt élettársát, vádat emeltek ellene - VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!