Megtámadott egy kamiont egy férfi Floridában - VIDEÓ

Frissítve:
2020-08-06, 21:19

A teherautó sofőrje 14 kilométeren át vitte kéretlen utasát.

Elképesztő jelenetek zajlottak le egy floridai autóúton az elmúlt hétvégén. Képzeld el, hogy egy kamionban ülsz, békésen haladsz előre az úton, amikor meglátod, hogy egy ember sétál a középső elválasztóvonalon. Eddig semmi kirívó, igaz? Lehet, hogy csak lerobbant az autója, és csak a következő kijáratnál lévő benzinkútra igyekszik. A többiek is lassítanak, nehogy elüssék a szerencsétlen férfit. Majd hirtelen ez az ember felugrik a kamion motorháztetőjére, és ököllel püfölni kezdi a szélvédőt, vérző sebeket okozva magának. A teherautó sofőrje nem áll meg, inkább nagyjából 14 kilométeren viszi magával a felbőszült pasast, amíg a rendőrök meg nem állítják, és leszedik a támadót a járműről.

A történet abszurdnak és kitaláltnak tűnik, ám pontosan ez az eset játszódott le a floridai Palm Beach térségében. A helyi autópályarendőrség beszámolója alapján a kamionon csimpaszkodó férfit elfogták, majd 72 órás megfigyelésre a Wellington Regionális Kórházba szállították. Ide kattintva nézheted meg a videót, ha nem indul.

A fenti videó tanúsága szerint hősünk a kamion vezetőfülkéjébe próbált bejutni, vélhetően valami korábbi sérelem miatt kívánt elégtételt venni. A teherautó sofőrje közben jobbra-balra rángatja a kormányt, hogy ledobja járművéről kéretlen utasát.

Az esettel kapcsolatban az egyik legérdekesebb tény, hogy egyik résztvevő ellen sem emeltek vádat a hatóságok. A floridai autópályarendőrség elmondta, hogy a nyomozás továbbra is zajlik, így a kamiont megtámadó férfi biztosan számíthat valamilyen büntetésre.

Kapcsolódó írások

önvezető autó
2019. június 19.
Július 1-től új korszak köszönt be az önvezető autózás történetében.
Összetört Lexus RX
2020. március 13.
Iszonyatosan nagyot zakózott a Lexus sofőrje, akinek egy utasa is volt.

További hírek