Elképesztő jelenetek zajlottak le egy floridai autóúton az elmúlt hétvégén. Képzeld el, hogy egy kamionban ülsz, békésen haladsz előre az úton, amikor meglátod, hogy egy ember sétál a középső elválasztóvonalon. Eddig semmi kirívó, igaz? Lehet, hogy csak lerobbant az autója, és csak a következő kijáratnál lévő benzinkútra igyekszik. A többiek is lassítanak, nehogy elüssék a szerencsétlen férfit. Majd hirtelen ez az ember felugrik a kamion motorháztetőjére, és ököllel püfölni kezdi a szélvédőt, vérző sebeket okozva magának. A teherautó sofőrje nem áll meg, inkább nagyjából 14 kilométeren viszi magával a felbőszült pasast, amíg a rendőrök meg nem állítják, és leszedik a támadót a járműről.

A történet abszurdnak és kitaláltnak tűnik, ám pontosan ez az eset játszódott le a floridai Palm Beach térségében. A helyi autópályarendőrség beszámolója alapján a kamionon csimpaszkodó férfit elfogták, majd 72 órás megfigyelésre a Wellington Regionális Kórházba szállították. Ide kattintva nézheted meg a videót, ha nem indul.

A fenti videó tanúsága szerint hősünk a kamion vezetőfülkéjébe próbált bejutni, vélhetően valami korábbi sérelem miatt kívánt elégtételt venni. A teherautó sofőrje közben jobbra-balra rángatja a kormányt, hogy ledobja járművéről kéretlen utasát.

Az esettel kapcsolatban az egyik legérdekesebb tény, hogy egyik résztvevő ellen sem emeltek vádat a hatóságok. A floridai autópályarendőrség elmondta, hogy a nyomozás továbbra is zajlik, így a kamiont megtámadó férfi biztosan számíthat valamilyen büntetésre.