A mentőautóból kilépve kérte meg kedvese kezét az örkényi mentőápoló

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-02, 10:26

A lánykérést élőben lehetett követni az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Megható pillanatokkal ajándékozta meg az embereket az Országos Mentőszolgálat. A mentősök ugyanis élőben közvetítették, ahogy az egyik bajtársuk, Gáspár Róbert örkényi mentőápoló a mentőautóból kilépve megkéri barátnője kezét.

Gáspár Róbert örkényi mentőápoló megkéri barátnője kezét

Róbert hosszú ideje (3 év) van már együtt a kedvesével, és úgy látta, hogy nem halogathatja tovább a lánykérést. A fiatal mentőápoló azt találta ki, hogy szolgálatban kéri meg barátnője kezét. Róbert szerelme, Budai Gabriella is mentősként dolgozik, de nem ugyanazon az állomáson végzik a dolgukat becsülettel. Ugyanakkor előfordult már, hogy közösen voltak egy helyszínen, hallható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán megjelent élő videóban, ami még most is visszanézhető.

„Annyira szeretjük egymást, hogy biztosan nem fog nemet mondani” – mondta Róbert a lánykérés előtti feszült pillanatokban.

A férfi mentőautóval érkezett a dabasi mentőállomásra, majd a járműből kilépve azonnal odalépett a párjához, hogy feltehesse neki a nagy kérdést. Róbert még egy virágcsokrot is vitt magával, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

A helyszínen hatalmas volt a meglepetés és az öröm, Gabriella pedig azonnal igent mondott. A többi mentős pedig azonnal sok boldogságot kívánt az ifjú párnak, természetesen mi is nagy örömmel csatlakozunk a gratulálok sorához.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Országos Mentőszolgálat

Blikk

Kapcsolódó írások

Magyarországon kiadott vezetői engedélyek egymásra dobálva
2020. június 16.
Ez a változás kapóra jöhet a sofőrhiánnyal küzdő mentőszolgálatnak.
Mentőautók szemből
2020. február 20.
A Népszava szerint az OMSz kozmetikázza a kiérkezési adatokat.

További hírek