2022. december 17. | 07:22

Ha még nem találtad meg a tökéletes meglepetést benzinvérű szerettednek, akkor ezek a tippek segíthetnek.

1. Vezetéstechnikai tréning

Szóljon ez az ünnep a pihenésről, a megnyugvásról és a biztonságról! Családtagjaidnak, barátaidnak ajándékozhatsz vezetéstechnikai tréninget. Ez egy olyan meglepetés, ami soha nem válik haszontalanná, hiszen a megszerzett tudást a megajándékozott élete végéig használhatja.

Nézz körül a Drivingcamp oldalán és válassz a tréning típusok közül!

2. Hordozható autós powerbank bikázó

Ez az eszköz bármikor jól jöhet, ha nehezen indul egy autó. A 19800 mAh aukkumulátorkapacitás arra is használható, hogy fel lehessen tölteni 3 USB port segítségével az elektromos kütyüket utazás közben. Könnyű, éppen ezért könnyen is hordozható. Egy beépített szuperfényes LED-es munkalámpát is tartalmaz, aminek három világítási módja is van.

A termék ára 105,99 euró a 7CQXVWZZ kuponkóddal. A szállításért nem kell fizetni, körülbelül egy hét alatt házhoz érkezik a termék.

Fotó: Depositphotos

3. AMTS belépő

2023-ban is lesz AMTS, amit nem hagyhat ki senki, aki szereti az autókat. Az AMTS prémium kiadványát, a 2023-as Miss AMTS naptárt akciós csomagban is megveheted ide kattintva, két AMTS 2023 online belépőjeggyel kombinálva.

A csomag ára akciósan most csak 14 500 forint.

4. Menetrögzítő kamera

Bár keringenek bizonyos tévhitek a dashcam használata kapcsán, mi ezeket a kételyeket egy korábbi cikkünkben már eloszlattuk egy szakértő bevonásával. Van bizony olyan helyzet, amikor nagyon is jól jön, ha van az ember autóján menetrögzítő kamera.

A 20-30 ezer forintos ársávban találsz olyan eszközöket is, amik éjszaka is képesek jó minőségű felvételeket készíteni.

5. LEGO autó

A LEGO-t nem csak a kicsik, hanem a felnőttek is imádják. A Speed Champions sorozatban rengeteg menő verdát találsz, amelyek több száz építőelemből állnak. A Lamborghini Countach 262 összetevőből készült, és remek szórakozást ígér minden 8 év feletti személy számára.

Ára jelenleg 9490 forint, ha 20-án 23:59-ig leadod a rendelésed, akkor még karácsony előtt megkaphatod a csomagot!

6. Könyv

Duma László vissza2padlógáz című könyvét bátran merjük ajánlani, mert mi magunk is olvastuk. A könyv rövid történetekből áll, így ha olyannak szánod, aki elfoglalt, biztosan értékelni fogja, hogy mindössze néhány perc alatt elolvashat egy-egy sztorit, majd később folytathatja, amikor megint lesz ideje.

A lira.hu kínálatában most online 3790 forintért megveheted, és ha még ma megteszed, biztosan megkapod karácsony előtt.

Fotó: Tóth Balázs / Alapjárat

7. Élményvezetés

Kevés menőbb dolog van az életben, mint vezetni egy Ferrarit. Nem kellenek azonban hozzá milliók, hogy ezt kipróbálhassa valaki, hiszen élményvezetés keretein belül bárki kipróbálhat akár egy Ferrari 488 GTB-t is.

Az azonnal letölthető kupon 12 hónapig érvényes, most akciósan 44 900 forintért szerezheted be.

8. Falinaptár

Ha tudod, hogy szeretted rajong a régi idők klasszikusaiért, megajándékozhatod egy gyönyörű falinaptárral. A szobája ékessége lesz, ebben biztos lehetsz.

A Retro Cars képes falinaptár ára mindössze 5779 forint.

9. Modell autó

Egy 1:18 méretarányú modell autóval aligha foghatsz mellé, persze nem árt, ha ismered szeretted ízlését. Vásárolhatsz Audi RS e-tron GT modellt vagy akár egy BMW M3 E46 Coupét is.

A 20-35 ezer forintos ársávban régi klasszikusok és egészen menő autók is találhatók.

Fotó: Depositphotos

10. Autóápolási csomag

Aki szereti az autóját, az télen sem hanyagolja el. Vásárolj benzinvérű szerettednek autóvásárlási csomagot, ami szélvédőmosó folyadékot, jégoldót és üvegtisztító csomagot is tartalmaz.

A Lotus Cleaning Téli Csomag most 20% kedvezménnyel 9990 forintért vásárolható meg.