Nagyon adná a kombi karosszériás BMW Concept 4 kupé!

Ujj Péter újságíró
Közzétéve:
2019-09-30, 11:23

X-Tomi ismét „tollat” ragadott és a kabrió után most egy shooting brake kivitelt rajzolt a bajorok újdonságából.

A BMW Frankfurtban mutatta be a 4-es sorozat előfutárának tekinthető Concept 4-et, mely ormótlan veséivel azonnal sokkolta a közönséget és az autós szakmát is. A bajorok azt mondják, a sorozatgyártású autó csak távoli rokonságot fog mutatni a koncepcióval, ami meglehetősen jó hír, ha a jármű elejére gondol az ember. Bár az autó többi részlete nagyon rendben van, egyértelmű, hogy az aktuális 3-as BMW vonásai jelennek majd meg az új 4-es sorozaton is.

BMW Concept 4
A képen a Frankfurtban bemutatott BMW Concept 4 látható

Samók Tamás, alias X-Tomi Design a napokban nekilátott kijavítani a hibát a virtuális térben és a tőle megszokott kreativitással és ügyességgel átrajzolta a Concept 4 karosszériáját, hogy feledtesse a veséket. Az autó elejéhez ugyan nem nyúlt, de a tető eltávolításával kabriót varázsolt a kupéból ügyelve arra, hogy az autó arányai megmaradjanak. A sorozatgyártású 4-esből egyébként várható majd cabriolet kivitel érkezése.

BMW Concept 4 Cabriolet
Ez pedig X-Tomi számítógépes grafikája a kabrióvá alakított kupéról

X-Tomi aztán megalkotta a kabrió ellenpólusát is, faragott egy shooting brake kivitelt az eredeti kupé BMW-ből. A látvány magáért beszél, az autó szinte kiált a 3 ajtós kombi kivitelért. Persze nem várható, hogy a BMW elkészítse ennek sorozatérett verzióját, mert azt mondják, hogy ebben a szegmensben egyszerűen nincs elég pénz, hogy a ráfordítás megtérüljön. A bajoroknak volt már ilyen autója BMW Z3 Coupe néven, amely anno egy 3 ajtós kombi karosszériás modellt takart. A lentebbi videóban megnézheted, milyen volt.

BMW Concept 4 Shooting Brake
A virtuális térben alkotó művész legújabb alkotása pedig a kupé 3 ajtós kombi kivitele

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
BMW i7 koncepcióautó
2019. szeptember 23.
Erőt és luxust ígér a bajorok csúcslimuzinja 600 kilométeren keresztül két töltés között.

További hírek