Neki most nem jött be a BMW-vel emberkedés – VIDEÓ!

Közzétéve:
2019-05-12, 13:33

Egy Mustangot akart utánozni, sikertelenül

Vannak olyan napok, amikor nem adja ki egy-egy manőver. A különböző autós találkozók alkalmával bizonyos sofőrök olyan felfokozott állapotba tudnak kerülni, amikor híres pilóták és bőrébe képzelik magukat. Amennyiben ehhez egy kellő teljesítménnyel ellátott hátsókerekes autó is társul, vezetési tudás azonban nem, akkor ehhez az esethez hasonló jeleneteknek lehetnek szemtanúi a nézők.

Amerikában van egy fogalom az izmos hátsókerekesekkel való emberkedésre, ezt „Mustang-szindrómának” nevezték el. Még 2018-ban történt például, hogy féltucat Mustang ütközött egymásba Dubai utcáin egy autós-találkozót elhagyva, mely az utóbbi idők legnagyobb szerencsétlenkedésének tekinthető.

Természetesen nem csak az amerikai izomautót vásárolják olyanok, akik nem rendelkeznek a lóerők megzabolázásához szükséges tudással, hiszen Ferrari, Subaru és többek közt BMW modelleket is lehet látni az ilyen bakivideókban. A mostani eset a eseményen történt, amikor egy BMW (ha jól látom talán egy 335i) sofőrje nem állt a helyzet magaslatán.

Egy szép ívet körzőzve kanyarodott ki egy nagyobbacska útra, melyet a BMW követett, és az amcsi izomautó mintáját szerette volna követni. A gázadás/fékezés és a kormányzás azonban nem volt összhangban, és az autó bebicskázott, még megpadkázni is sikerült a kocsit. Elég kínos pillanatokat élhetett át az autó sofőrje, a videót rögzítő srácok pedig a megfelelő szavakkal illették és majd belehaltak a röhögésbe. Éppen ezért érdemes ésszel játszani az autóval, hiszen a jó ötletnek tűnő driftelés akár ilyen véget is érhet.

Forrás:
Címkék:

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
2018. november 30.
A BMW M-sportrészlege az E92 M3-mal búcsúztatta a szívó V8-as motort. A 2013-ig gyártott negyedik szériából nehezen, de lehet még találni megkímélt példányokat, viszont készülj fel, hogy ez az autó nem elégszik meg azzal, ha csak tankolod, hiszen sokkal több törődést igényel, ami a videóból is kiderül!
2018. december 29.
1978-ban a Lamborghini, BMW és az ItalDesign közösen megalkották a valaha volt egyik legjobb BMW-t, az M1-t. 1978 és ’81 között a versenypályákon hódított, ma a gyűjtők nélkülözhetetlen darabja