Nem fért el a híd alatt, a kár 2 millió dollár

Közzétéve:
2020-09-17, 12:08

Az anyagi kár jelentős.

Vannak az életben rossz napok, és vannak egyenesen katasztrofálisak is. Az Amerikai Egyesült Államokban lévő Memphisben egy tehervonat vezetőjének az utóbbiban volt része, miután az autókat szállító szerelvénye nem fért át egy a sínek felett húzódó híd alatt.

A YouTube-ra feltöltött videón látszik, ahogy a tehervonat tetejét szépen lassan lehámozza a híd alsó szerkezete, mielőtt a szerelvény megállna. Furcsa látvány, ahogy a felső borítás folyamatosan gyűrődik a híd alatt, ám ne feledd, hogy egy vonat teljes lefékezéséhez nagyon hosszú féktávolság szükségeltetik. Ha nem indul a videó, ide kattintva megnézheted.

A szerelvény sérülése azonban a kisebb probléma a történetben. A tehervonat ugyanis új autókat szállított, ezek nagy része pedig csúnyán megrongálódott. A felvételen látható egy Ford Explorer és egy Lincoln Nautilus, és számos további, elszomorító állapotban lévő jármű.

Mi okozhatta a balesetet? Kommunikációs hiba történt? Nem voltak megfelelően kitéve a figyelmeztető jelzések? Egy biztos, az autókban, a szerelvényben és a hídban keletkezett kár mértéke megközelítőleg 2 millió dollár. Nem lennék most a vonat vezetőjének helyében.

Kapcsolódó írások

Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.
Michelisz Norbert összetört versenyautója oldalról
2019. november 15.
A magyar pilóta autója csúnyán összetört a második időmérőn.

További hírek