Nyerj Téli felkészítő tréninget az Alapjárat második születésnapján!

Frissítve:
2018-10-19, 14:38

A drivingcamp Hungary jóvoltából kisorsolunk egy csomagot olvasóink között. Ha te leszel a nyertes, téli útviszonyok között fejlesztheted vezetési tudásodat!

Az Alapjárat 2018. október 26-án ünnepli fennállásának második évfordulóját. Ennek apropóján egy különleges nyereménnyel szeretnénk kedveskedni egy szerencsés Olvasónk számára.

Mi a születésnapi nyeremény?

A drivingcamp Hungary felajánlott egy Téli felkészítő tréning csomagot. A leendő nyertes egy vouchert kap, amit szabadon felhasználhat 1 éves időtartamon belül. Érdemes azonban figyelembe venni, hogy a csomag kifejezetten a téli időszakra vonatkozik.

A Téli felkészítő tréning 2 órás, mely kiváló arra, hogy felmérd vezetési tudásodat csúszós útfelületen, és felkészülj a megváltozott időjárási körülményekre. Segítenek elsajátítani, hogyan reagálj kritikus helyzetekben.

drivingcamp téli körülmények

A feladatokat saját járműveddel végezheted, de lehetőséged van autót bérelni a helyszínen. Az oktatóddal folyamatos rádiókapcsolatban leszel, miközben gyakorolhatod a csúszós felületen történő hegyvidéki vezetést, a kanyarodás helye technikáját, az alul- illetve túlkormányzottság kezelését.

Hogyan nyerheted meg a Téli felkészítő tréning csomagot?

A 2 órás felkészítésen azok között fogunk sorsolni, akik kedvelik 2018. október 25-én 23:59-ig az Alapjárat Facebook oldalán a nyereményjátékról szóló posztot.

A nyertesnek B kategóriás jogosítvánnyal kell rendelkeznie, és legalább 18 évesnek kell lennie. Továbbá meg kell felelnie és el kell fogadnia az Alapjárat weboldalán található Általános Nyereményjáték Szabályzatot, a drivingcamp Hungary pálya használatának feltételeit.

drivingcamp pálya

Mikor lesz a sorsolás?

A sorsolásra az Alapjárat születésnapján, azaz 2018. október 26-án kerül sor. A nyertes nevét az Alapjárat Facebook oldalán tesszük közzé. A nyerményért a nyertesnek kell jelentekeznie az Alapjárat Facebook oldalának küldött üzenetben.

Amennyiben a nyertes 3 munkanapon belül nem jelentkezik a nyereményért, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy új nyertest sorsoljunk.
 

drivingcamp Hungary logo