Öngyilkos ajtókkal érkezhet az új Range Rover?

Közzétéve:
2020-07-15, 12:40

Ez a kabin igazi művészeti alkotás.

A Jaguar – Land Rover nem éppen ragyogó korszakát éli, hiszen őket is sújtja a koronavírus miatt kialakult helyzet, sőt, fontolóra vették néhány jelenleg létező modelljük megszüntetését. Egy biztos, hogy a Range Rovernek nem manapság lesz vége, lássuk, hogy milyen lehet a jövőben a zászlóshajó!

A képeken és a videón látható alkotás Shijie Yu dizájner agyából pattant ki, aki jelenleg Los Angelesben állomásozik, számos autógyártónál dolgozott már, köztük a JLR-csoport Shanghajban található központjában. Ezzel talán világossá is vált mindenki számára, hogy miért pont a Range Rover terveit gondolta újra.

Range Rover concept

A tanulmányautóban abszolút felismerhető a Range Rover, rendkívül modern autó benyomását kelti látva a D-oszlopok lejtését és a hátsó lámpatestek formáját. Szinte teljesen lecsupaszította a kasztnit, érdekes megoldásnak tűnnek a hátrafelé nyíló, öngyilkos hátsó ajtók és az üveglap mögé rejtett hűtőrács.

Range rover concept

A beltér meglehetősen tágas, és próbálta teleszórni okos megoldásokkal (például a cipődet az első ülés alá is be tudnád helyezni). Gyakorlatilag egy gardróbban érezhetnéd magad, Yu elmondása szerint inkább a belső dizájnra összpontosított a tervezésnél, kombinálva a jövő technológiáit a luxus klasszikus megoldásaival.

Range Rover concept

Kapcsolódó írások

Az 1963-as Jeep Wagoneer elölről fotózva
2020. január 03.
Lassan 6 évtizedre tekint vissza a luxus SUV-ok története.
Mercedes G-osztály SUV elölről
2019. június 16.
Az Euro NCAP eddigi töréstesztjei alapján ezek az SUV modellek állnak az élen

További hírek