Özönvíz Szolnokon: Víz alá került több autó

Közzétéve:
2019-06-20, 20:55

Hatalmas mennyiségű víz hömpölygött az utcákon, néhány autótulajdonos igencsak pórul járt.

A csatornák nem voltak képesek elnyelni a hatalmas zivatarok következtében lezúduló csapadékot Szolnok városában. Elképesztő mennyiségű eső- és szennyvíz keverék tört fel, a Rákóczi út, a Meder utca, a Gábor Áron tér és a Bercsényi utca környékén térdig ért a víz - írja a szoljon.hu.

bámészkodók nézik a víz alá merült szolnoki autókat

A Széchenyi körút kapujában lévő aluljáró környékén olyan magas volt a víz, ogy több autót teljesen ellepett. A szoljon.hu olvasója, Sztunga Döme több képet is beküldött a lapnak, többek között a címlapfotón és alább is az ő felvétele szerepel.

víz alá merült autók Szolnokon

Szolnokon a Gárdonyi Géza utca és a Tallin városrész is érintett volt, de az sem úszta meg szárazon, aki a vasútállomás aluljárójában szeretett volna közlekedni gyalogosan. A mintegy 45 kilométerre fekvő Kunszentmártonban is masszív mennyiségű eső hullt alá rövid idő leforgása alatt.

víz alá merült autó Szolnokon

Mi a teendő vízkáros autóval?

Válint Péter, a Porsche Pest szervizvezetője felhívta a figyelmet, hogy az autó kiszárításán túl érdemes a járművet márkaszervízbe szállítani, ahol a felszíni problémákra fényt deríthetnek. Sajnos azonban a vízkáros kocsi hónapokkal később mutat újabb tüneteket, működési zavarok, elektromos hibák léphetnek fel főként.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

7. Szocijármű Kiállítás és Nosztalgia Találkozó Szolnok Barkas B1000 autószállító
2019. augusztus 05.
A hajdani KISZ tábor területén egy délelőtt erejéig idén is összegyűltek a szocialista autóipar veterán remekei.
Szociautók rengetegében jártunk – GALÉRIA!
2018. augusztus 05.
A hatodik alkalommal megrendezett Szociautó Kiállításra és Nosztalgia Találkozóra látogattunk el 2018 augusztusának első hétvégéjén: Ladák, Moszkvicsok, Trabantok, retro-kétkerekűek Szolnokon.

További hírek