Özönvíz Szolnokon: Víz alá került több autó

Közzétéve:
2019-06-20, 20:55

Hatalmas mennyiségű víz hömpölygött az utcákon, néhány autótulajdonos igencsak pórul járt.

A csatornák nem voltak képesek elnyelni a hatalmas zivatarok következtében lezúduló csapadékot Szolnok városában. Elképesztő mennyiségű eső- és szennyvíz keverék tört fel, a Rákóczi út, a Meder utca, a Gábor Áron tér és a Bercsényi utca környékén térdig ért a víz - írja a szoljon.hu.

bámészkodók nézik a víz alá merült szolnoki autókat

A Széchenyi körút kapujában lévő aluljáró környékén olyan magas volt a víz, ogy több autót teljesen ellepett. A szoljon.hu olvasója, Sztunga Döme több képet is beküldött a lapnak, többek között a címlapfotón és alább is az ő felvétele szerepel.

víz alá merült autók Szolnokon

Szolnokon a Gárdonyi Géza utca és a Tallin városrész is érintett volt, de az sem úszta meg szárazon, aki a vasútállomás aluljárójában szeretett volna közlekedni gyalogosan. A mintegy 45 kilométerre fekvő Kunszentmártonban is masszív mennyiségű eső hullt alá rövid idő leforgása alatt.

víz alá merült autó Szolnokon

Mi a teendő vízkáros autóval?

Válint Péter, a Porsche Pest szervizvezetője felhívta a figyelmet, hogy az autó kiszárításán túl érdemes a járművet márkaszervízbe szállítani, ahol a felszíni problémákra fényt deríthetnek. Sajnos azonban a vízkáros kocsi hónapokkal később mutat újabb tüneteket, működési zavarok, elektromos hibák léphetnek fel főként.

Forrás:

További autós hírek

Amikor a körforgalomban Vin Dieselnek képzeled magad, de a közönség nem értékeli a produkciódat – írta legújabb pofátlan(TAN)ító videójához a…

A statisztika szerint egy átlagos budapesti közlekedő 162 órát, azaz majdnem egy hetet ül a forgalmi dugóban – írja az…

Olvasónk, akitől a videót kaptuk az alábbi sorokat írta: “A hölgy a Hungária krt-ról forgalommal szemben próbált lekanyarodni a Kerepesi…

Ausztriában a legkeményebb a helyzet. Ott súlyos büntetést is kiszabhatnak a dashcamet használók ellen. Tiltott még Luxemburgban és Portugáliában a…

Durván megemelte árait az elektromos autók töltőpiacának egyik meghatározó szereplője. – írja a hvg.hu Az Ionity hálózata hatalmas teljesítménnyel képes…

Kapcsolódó írások

7. Szocijármű Kiállítás és Nosztalgia Találkozó Szolnok Barkas B1000 autószállító
2019. augusztus 05.
A hajdani KISZ tábor területén egy délelőtt erejéig idén is összegyűltek a szocialista autóipar veterán remekei.
Szociautók rengetegében jártunk – GALÉRIA!
2018. augusztus 05.
A hatodik alkalommal megrendezett Szociautó Kiállításra és Nosztalgia Találkozóra látogattunk el 2018 augusztusának első hétvégéjén: Ladák, Moszkvicsok, Trabantok, retro-kétkerekűek Szolnokon.
Mercedes-Benz SSK szemből
2020. január 18.
Ezt a masinát 1929-ben gyártották.
Hogyan mosd az autód?
2017. július 10.
Tombol a nyár, az önkiszolgáló kézi mosók előtt pedig kígyóznak a sorok. Boldog-boldogtalan mossa a port-koszt az autójáról, de sokan nem is gondolnak arra, mekkora kárt tehetnek a fényezésben.