szerda - 2023. szeptember 27.
19 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A parkolás nagymestere: Egy Tesla Model S-re állt rá egy Subaru

2019. január 02. | 00:44

A Teslának ennek ellenére nem tört be még az ablaka sem

A Beverly Hills Police Dept Instagram oldalán tettek közzé két fotót. Ha - joggal - felvetődik benned a képek láttán, hogy mégis hogyan, miért történt az eset, akkor a következő különös magyarázattal tud szolgálni számodra a Subaru sofőrje:

"Egy kutyát vagy egy rókát láttam, és ki akartam kerülni."

Nos, ami azt illeti, úgy tűnik, legalább ez sikerült. A Subaru sofőrje mindenesetre remek esélyekkel száll harcba a 2018 parkolása címért, lévén, hogy az eset 2018. december 30-án került dokumentálásra.

Érdekesség, hogy a Teslának nem tört be az ablaka az incidens következtében, és lényegében semmilyen komolyabb sérülés nem látszik az autón, bár azért közelebbről megnézve már lehet, hogy más lenne a helyzet.

Kérdés pedig, hogy miért nem borult oldalára az esetet követően a Subaru? Tulajdonképpen úgy tűnik, mintha a résnyire nyitva lévő bal első ajtó tartaná ebben a furcsa szögben a balesetet okozó járművet.

Persze sokan gyanakodnak mind az Instagramon, mind a insideevs.com oldalon megjelent poszt alatt, hogy eredetiek-e a képek. A tükröződések, az árnyékok miatt úgy tűnik, nem retusálásról van szó, neked mi a véleményed? Volna pár szabad órád arra, hogy hasonló képmanipulációra add a fejed?

A fokozott rendőri jelenlét véget vet a gyorshajtásnak? Kvíz: Felismered mind a 10 Forma-1-es pályát felülnézetből?

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!