A parkolás nagymestere: Egy Tesla Model S-re állt rá egy Subaru

Közzétéve:
2019-01-01, 22:44

A Teslának ennek ellenére nem tört be még az ablaka sem

A Beverly Hills Police Dept Instagram oldalán tettek közzé két fotót. Ha - joggal - felvetődik benned a képek láttán, hogy mégis hogyan, miért történt az eset, akkor a következő különös magyarázattal tud szolgálni számodra a Subaru sofőrje:

"Egy kutyát vagy egy rókát láttam, és ki akartam kerülni."

Nos, ami azt illeti, úgy tűnik, legalább ez sikerült. A Subaru sofőrje mindenesetre remek esélyekkel száll harcba a 2018 parkolása címért, lévén, hogy az eset 2018. december 30-án került dokumentálásra.

Teslán parkolt ez a Subar

Érdekesség, hogy a Teslának nem tört be az ablaka az incidens következtében, és lényegében semmilyen komolyabb sérülés nem látszik az autón, bár azért közelebbről megnézve már lehet, hogy más lenne a helyzet.

Kérdés pedig, hogy miért nem borult oldalára az esetet követően a Subaru? Tulajdonképpen úgy tűnik, mintha a résnyire nyitva lévő bal első ajtó tartaná ebben a furcsa szögben a balesetet okozó járművet.

Teslán parkoló Subaru

Persze sokan gyanakodnak mind az Instagramon, mind a insideevs.com oldalon megjelent poszt alatt, hogy eredetiek-e a képek. A tükröződések, az árnyékok miatt úgy tűnik, nem retusálásról van szó, neked mi a véleményed? Volna pár szabad órád arra, hogy hasonló képmanipulációra add a fejed?

Forrás:

Kapcsolódó írások

Tesla Model 3
2019. május 22.
Még időpontot is foglal neked a szerelőnél a Tesla legújabb kiegészítője
Tesla Roamer lakóautó
2019. április 12.
Előreláthatólag a hónap második felében debütál a Tesla lakóautója – nyitható tető, napelemek és miegymás
Tesla Model X
2019. május 21.
A legolcsóbb Tesla technikai megoldásai szállnak át a drágább modellekbe
1905 Baker electric coupé, fekete, oldalnézet, balról, RM Sotheby’s
2018. november 27.
2018 legfelkapottabb trendje az elektromos autózás. Hiába tűnik újszerű divatnak, az elektromos autók már az 1890-es években megszokottak voltak…. aztán jött jó pár évtized kihagyás.