A Playmobil így emlékezik a 35 éves „Vissza a jövőbe” filmekre

Közzétéve:
2020-05-19, 17:16

1985-ben jelent meg az első rész!

Három és fél évtized telt el azóta, hogy Marty McFly felfedezte a DeLorean-t és visszajutott 1955-be. Azóta a film beállt az időtlen klasszikusok sorába és nem meglepő, hogy a mai napig népszerű az Universal Studios trilógiája. 

A Playmobil a 35. évfordulón egy új kiadású játékkal állít emléket Marty kalandjainak, amely éppen olyan nagyszerű, mint az időzítés. A készletek lenyűgözőek és kreatívak. Függetlenül attól, hogy az 1985-ös film hatalmas rajongója vagy, vagy csak valaki, aki szereti a popkultúra történeteit gyűjteni, értékelni fogod azt az erőfeszítést, amit az alkotók a részletek kidolgozására fektettek.

 Az „1955-ös kiadásban” Marty McFly és Emmett „Doc” Brown figurái találhatók az ikonikus ruháikban és kiegészítőkkel. Ezt 8 dollárért lehet megvásárolni a Playmobil webáruházából.

A Playmobil 70459-es csomagja

Nem meglepő, hogy a másik, 64 darabos készlet központjában a gondosan kidolgozott részleteket tartalmazó DeLorean áll. A modell teljesen kinyitható sirályszárnyas ajtókat, fluxuskondenzátort és az időutazást mutató kijelzőt is tartalmazza. Az autó külsején, a fluxuskondenzátoron világító csík is található, ez teszi lehetővé az időutazást a különleges autó számára. Természetesen ha nincs elég helyed, hogy felgyorsulj a művelethez, fel is tudsz szállni, mivel mind a 4 kerék behajlik, ezzel vizionálták a repülő autókat akkoriban. Az ikonikus OUTATIME rendszám és a DMC embléma szintén alaptartozékok.

A DeLorean, Marty, a Doki és a kutya

Emellett Marty és Doc Brown 1985-ös verziójú bábuja is megtalálható benne, Marty a piros mellényét viseli, míg Doc Brown fehér felsőt és barna nadrágot visel és természetesen a Doki kutyája, Einstein sem maradhat ki. A teljes DeLorean készlet ára 50 dollár, ami egyáltalán nem sok ezért a lenyűgöző kollekcióért, ami minden bizonnyal tökéletes tisztelgés minden idők egyik legjobb kultikus filmje előtt.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Játék - Ismerd fel a ’70-es ’80-as évek kereklámpás modelljeit!
2017. május 19.
Tíz '70-es és '80-as évekbeli kereklámpás autókülönlegesség fotóját láthatod legújabb kvízjátékunk kapcsán. Vajon mindegyik modellt felismered?
Vintage autó részlete
2020. január 21.
Képes vagy megnevezni mindegyiket?

További hírek