Pofátlan autólopást rögzített egy biztonsági kamera – VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-23, 09:44

Nagyon szemtelen volt a tolvaj.

Új szintre emelte a szemtelenséget egy autótolvaj Argentínában, aki néhány szempillantás alatt kötött el egy verdát, méghozzá úgy, hogy a tulaj is ott volt a kocsi közvetlen közelében!

A néhány másodperc alatt lejátszódó bűncselekményt felvette egy biztonsági kamera, ezért kapott nagy figyelmet az eset. A videón az látszik, hogy megérkezik a férfi a Citroënjével egy bolthoz (később kiderült, hogy ő az üzlet tulajdonosa), kiszáll az autójából, majd komótosan elkezdi kinyitni a kapuzárat.

Néhány másodperc alatt loptak el egy autót Argentínában

Ezt a néhány pillanatot használta ki a pofátlan tolvaj, aki gyorsan bepattant a nyitva hagyott verdába, majd egy kis tolatás után gyorsan elhajtott. A bolt tulajdonosa későn fordult meg, de még épp látta, ahogy a kocsija eltávolodik az úton. A férfi később azt nyilatkozta, hogy semmit nem hallott a mögötte történtekből, akkora volt a zaj a forgalmas úton.

A tolvaj minden bizonnyal kifigyelte azt, hogy a bolt tulajdonosa mindig ugyanazt a rutint követi, így pontosan tudta, hogy mikor kell odasurrannia a kocsihoz, ahogy azzal is tisztában volt, hány másodpercre van szüksége ahhoz, hogy időben kereket oldjon.

HVG

Kapcsolódó írások

Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.
Forgalmi dugó Amerikában
2019. december 03.
Most azért volt miért sajnálni a jenkiket.

További hírek