A Porsche Taycan túl kicsi volt Dwayne Johnson számára

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2020-11-17, 14:50

Az amerikai színész alig fért bele a Porsche legújabb modelljébe, pedig több hónapig szervezték, hogy leforgathassanak egy filmjelenetet.

A Szikla, azaz Dwayne Johnson nem kevés olyan autóba ülhetett eddig be, amely hihetetlen méretekkel vagy erővel rendelkezett, például akár a Halálos Iramban című filmekben. A filmcsillag első találkozása a legújabb Porsche modellel a Netflix film, a „Red Notice” forgatásán volt.

A 196 cm magas, 118 kilogrammos színész számára egy autós üldözéses jelenetet írtak meg a film forgatókönyvében, amely felvételt hosszú előkészületek előztek meg.

“Jó néhány hónapon át tartó előkészületek, és persze az autó megvásárlása, majd Amerikába való utaztatása után végre eljött az idő, hogy elkezdjük begyakorolni a jelenetet, erre kiderült, hogy egyszerűen nem férek bele az autóba. Szerencsére végül előálltunk egy kreatív megoldással, és meglett a felvétel!” – írta Dwayne Johnson a közösségi oldalán.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Audi e-tron modell egy tető parkolóban féloldalról
2020. november 19.
2029-ig 75 modellt fog bemutatni a VW-csoport, amelynek célja, hogy letaszítsa a Teslát az elektromos autók piacának trónjáról.
1979 Porsche 935 F1 street legal, kék, oldalnézet, balról
2018. december 13.
A Porsche 935-ös modelljei a pályákon kívül tiltólistásak voltak. Kivéve azt az egy darabot, ami most eladásra kerül

További hírek