A rendőrségnek is fontos a sportos megjelenés

Közzétéve:
2019-09-23, 12:52

A zsaruknak van néhány komolynak mondható szolgálati járműve, ez is oda sorolható.

Az Alapjárat Extra csoport egyik tagja osztotta meg a cikkben szereplő képet, amelyen egy Skoda Octavia RS kombi rendőrautó látható. Eléggé megosztotta az embereket az a poszt. Leginkább a felni verte ki a biztosítékot, viszont az a helyzet, hogy az Octavia RS-nél ez az alapfelszereltséghez jár.

2018 közepén 10 db RS kombival bővítette flottáját a RFK, amelyek a közlekedésbiztonság javítását szolgálják, ezek nem csak a fővárosban, hanem vidéken is cirkálnak. Olyan, mintha ültetve lenne, így még sportosnak és morcosnak tűnik. Sőt, tovább megyek, nem csak annak tűnnek! A Police.hu-n megjelent hírek alapján ezek a 2 literes TSi erőforrással rendelkeznek, amely 230 lóerő leadására képesek.

Sokak szerint pazarlás és másra is költhették volna a pénzt. A másik tábor pedig amellett áll ki, hogy a rendőrségnek is haladni kell a korral továbbá, ha hatásos a fellépés és a megjelenés kevesebb szabálysértést követhetnek el.

Ez be is jött, ugyanis több alkalommal is sikerrel léptek fel az országot "megszálló" román horrortrélerekkel szemben, amelyekről számos cikket olvashattál az Alapjáraton a nyár folyamán.

Az autós világ legfrissebb híreiért nézd meg az Alapjárat megújult hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1978 Ford Fairmont, oldalnézet, jobbról
2018. november 06.
A történelem során számos villogós autó segítette az amerikai zsaruk hajszáját. Most megtudhatod, hogy a Ford Crown Victoria és a Hudson Hornet mellett melyik típusok voltak az USA történetének legmenőbb rendőrautói.
Rendőrségi Audi TT-k
2019. november 25.
A magyar rendőrség leggyorsabb autói az elmúlt 4 évtizedből.

További hírek