Furcsa véget ért a történet, ahol is 2019. április 3-án Debrecenben a rendőrök egy gyanús Opelt vettek észre, ami egy egyirányú utcában fordult meg. A megkülönböztető jelzést bekapcsolva utánaeredtek, ekkor kezdődött a Need for Speedbe is illő hajsza, ugyanis az Opel nem állt meg.

Később több rendőrautó is bekapcsolódott az üldözésbe, ami végül nem hétköznapi módon ért véget. Az Opel ugyanis először defektet kapott, ennek ellenére tovább hajtott (persze, mert mintha lett volna bármi esélye a szökésre), majd elvesztette a sofőr az Opel felett az irányítást és egy falnak csapódott.

Rendőrség honlapja nem ír személyi sérülésről, arról se, hogy mekkora volt a 20 éves rudabányai lakosnak a véralkoholszintje, aki nagy valószínűséggel a munkatársa autóját kötötte el. Csak annyiról számolnak be, hogy az alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A Debreceni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást vele szemben.

Én azért még a falazást is ráverném büntetésképp.