Részegen kezdett vezetni, pedig soha nem volt jogsija

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-03-03, 14:34

A férfi által vezetett gépkocsival is voltak problémák.

Soha nem volt jogosítványa annak a nyírgelsei lakosnak, akit Nyíradony külterületén igazoltattak a hajdúhadházi rendőrök 2020. február 24-én 22 óra 30 perc körül.

Az egyenruhások az igazoltatás során elég furcsa dolgokkal szembesültek. Kiderült, hogy a 33 éves férfinak soha nem volt jogosítványa, ráadásul a Nyírbátori Rendőrkapitányság egyszer már eltiltotta a járművezetéstől. Aztán arra is hamar fény derült, hogy a nyírgelsei lakos által vezetett személygépjárműnek nincsen kötelező biztosítása és a forgalomból is ki van vonva.

Vezetés közben piáló sofőr

A járőrök a szondát is elővarázsolták a helyszínen, amit természetesen alkalmaztak is a fafejű sofőrrel szemben. A szonda pozitív értéket mutatott, magyarán a fiatalember részegen vezetett, ezért a rendőrök elfogták és előállították őt a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták a nyomozók.

Az ittas vezetés egyébként nem csak nálunk, hanem a tengerentúlon is problémát jelent, nem véletlenül akarja az Egyesült Államok szenátusa törvénybe foglalni, hogy az új autókat kötelezően szereljék fel ittas vezetést megakadályozó technológiával.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Hibásan működő első fényszóró szemből fotózva
2019. november 05.
A rendőrség nem szívatni akarja a sofőröket, állítja Berzai Zsolt alezredes.
2019. november 06.
Nem akart kocsiba pattanni, és gyalogolni sem volt kedve.

További hírek