Robban a cukiságbomba: megmentette egy kiscica életét a hős motoros

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-10, 11:01

Nem tudni, hogy került oda az állat.

Hősként ünnepli az internet népe azt a motorost, aki Belgiumban megmentette egy kiscica életét. A kistestű állat egy országúti szakasz kellős közepén feküdt, ijedtében mozdulni sem mert onnan.

A motoros nagy sebességgel haladt el a macska mellett, de így is észrevette a félelemtől reszkető állatot, majd egy hangos Nem! felkiáltás mellett azonnal félreállt. Azt követően elkezdett szembe futni a forgalommal, hogy felvegye a cicát. Időközben egy másik autós is megállt, így ketten jelezték a többi járművezetőnek, hogy lassítsanak le.

A macskát végül a másodikként félreálló autós vitte el. Azt nem tudni, hogy a macska hogy került a forgalmas útszakasz közepére, sajnos nem lehet kizárni, hogy valaki szándékosan dobta ki ott a cicát, arra számítva, hogy előbb vagy utóbb úgyis átmegy rajta egy autó.

Mutatok nektek egy témába vágó, hasonlóan szívmelengető videót. Oroszországban egy gyalogos mentett meg egy kiscicát a biztos haláltól. Amint látható, egy Chevrolet éppen arra várt, hogy minden gyalogos átérjen az előtte felfestett zebrán. Azt viszont nem látta, hogy közben egy macska  besurrant a kocsija alá, így elindult, amikor tiszta lett a terep. A bal hátsó kerekével ki is lapította volna az állatot, de egy férfi odarohant, és az utolsó pillanatban felkapta a cicát.

24.hu

YouTube

Kapcsolódó írások

A Teréz Körút a Nyugati Pályaudvarnál
2019. május 17.
Építkezési munkálatok miatt változik a forgalom rendje a Teréz körúton
Az M7 autópálya egyik szakasza
2019. május 17.
Az autópálya munkálatai csak szeptemberben folytatódnak

További hírek