2019. május 20. | 13:32

Új modell jelent meg a Rolls-Royce kínálatában, de ezúttal nem egy autó, hanem egy életstílus kiegészítő: a nagybetűs PEZSGŐ KÉSZLET

Ha feltétlenül Rolls-Royce-ra vágysz és van felesleges 14 millió forintod, vagy a saját Cullinaned csomagterébe keresel egy különleges kiegészítőt, akkor besétálhatsz bármelyik Rolls-Royce kereskedésbe és rendelhetsz magadnak egy dobozt. Egy dobozt, amelyet Rolls-Royce felirat díszít és amely 4 fő számára biztosítja a poharakat és egyéb elengedhetetlen kiegészítőket egy fenséges pezsgőzéshez.

A brit márka büszkén mutatta be ezt az életstílus-kiegészítőt, mely legalább ugyanolyan körültekintő kézi munkával készül, mint maguk az autóik. A mart alumíniumból előállított, gyönyörű bőrrel burkolt és igazi ritka fával díszített szett bizonyára nélkülözhetetlen eszköze a felső tízezer pazar pezsgőzéséhez egy luxusjachton vagy egy festői kilátással rendelkező villa teraszán.

A pezsgőkészlet gombnyomásra, teljesen automatikusan fedi fel tartalmát. A felső részben helyezkednek el a V12-es motor hengerelrendezését imitáló kristálypoharak, az oldalakon pedig egy-egy hűtött rekesz található, hogy a zamatos pezsgő és a méregdrága kaviár tizedes pontoságig megfelelő hőmérsékleten lehessenek felszolgálva.

„A Rolls-Royce filozófiája, hogy a legnemesebb anyagokat a csúcstechnológiával ötvözve olyan kivételes élményt nyújtson, amit sehol máshol nem lehet megkapni. Ez vonatkozik a pezsgőkészletünkre is, amelyet olyanoknak készítettünk, akik a legmagasabb elvárások mellett szeretnék megragadni a pillanat varázsát minden különleges alkalomkor” – nyilatkozta Gavin Hartley, a márka dizájnrészlegének vezetője.

A 14 millió forintos ár természetesen nem kevés egy táskaméretű pezsgőkészletért. Ekkora összegből már jó autókat lehet kapni, de ez aligha fogja zavarni a potenciális vevőkört. A milliomosok száma világszinten is rohamosan bővül, még Magyarországon is naponta 3 fővel gyarapodik a dollármilliomosok klubja.