Sebestyén Balázs egy bizonyos kor felett mindenkitől elvetetné a jogosítványt

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-23, 10:33

Nagyon felhúzta magát az ország egyik legismertebb rádiós műsorvezetője.

Az RTL Híradó a napokban számolt be róla, hogy egy idős házaspár szemben haladt a forgalommal, miután a sofőr rossz helyen hajtott fel az M4-es autópályára. Az eltévedt párt végül megállították, két másik autós fordította vissza a megélt korú embereket. Az eset mellett nem tudott elmenni szó nélkül Sebestyén Balázs, az ismert rádiós azt mondta, hogy ő azonnal elvette volna az idős sofőr jogsiját, az autóját pedig lelakatolta volna.

Sebestyén Balázs a volánnál
Fotó: Facebook.com/officialsebestyenbalazs

„Hú de tudok az ilyenre haragudni! A háziorvost is megbüntetném, börtönbe zárnám, a csávótól elvenném a jogosítványt, a mamának kötelező házikarantén egy évig, senki sehova. Felderíteném a háziorvosát és azonnal kettő év letöltendőre ítélném őt is, mint a huzat. Elmennek a háziorvosok a fenébe, akik ötezer forintért átengedik, az összes rohadjon meg. Bemegy a papa 68 évesen mankóval, járni nem tud, a zöldségesig nem engednéd le, aztán a háziorvos ötezer forintért azt mondja, vezessen. Aztán kienged egy gyilkost az útra, aki majd megöl valakit. Legjobb esetben saját magát. Ezt nehezen tolerálom. Egy bizonyos kor felett mindenkitől elvenném a jogosítványt. Ez ritmus, ez dinamika, tempóérzék, egyszerűen hülyülünk, ahogy öregszünk. Elfogynak a reflexek, máshogy ismered fel a veszélyt, nem veszed észre, ha hülye vagy. Menjél vonattal. Ezek a legönérzetesebbek: nekik ne mondja meg senki, hogy tudnak-e vezetni, nem öregek” – mondta szerda reggel a magyar média ismert alakja.

A beszélgetés során felmerült, hogy mi van akkor, ha a fiatalok vagy a középkorúak hajtanak fel ugyanígy az autópályára. Sebestyén Balázs erre azt válaszolta, hogy szerinte ez többnyire inkább az idősekkel történik meg.

A felháborodást kiváltó eset:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

ATV

Kapcsolódó írások

Aggastyán korú sofőr a volánnál
2020. július 27.
Sokan gondolják úgy, hogy az időseknek nem kellene vezetniük.
forralt bor
2019. január 26.
Érdekes tények, amit eddig nem tudtál e kedvelt téli italról

További hírek