A sofőrrel együtt 12 (!) ember utazott a szalagkorlátnak ütköző BMW-ben

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2021-01-05, 12:51

A rendőrség őrizetbe vette a bajor gépjárműt vezető 20 éves embercsempészt.

11 illegális bevándolróval az autójában ütközött szalagkorlátnak egy szír származású embercsempész Somogyban.

2021. január 4-én, reggel 9 óra körül az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalának 157. kilométerszelvényében egy személyautós a rendőri jelzés ellenére nagy sebességgel továbbhajtott, majd pár perccel később balesetet szenvedett a balatonszentgyörgyi lehajtón.

Megrongálódott BMW szemből fotózva

A BMW átkutatása során a rendőrök 11 fő illegális bevándorlót találtak, akik sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért az egyenruhások – a hatályos magyar jogszabályi előírások betartása mellett – visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az osztrák honosságú személygépjármű vezetője elfutott a baleset helyszínéről, de még aznap délután elfogták őt a körzeti megbízottak Balatonszentgyörgy belterületén. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 20 esztendős férfit, akit őrizetbe is vettek a rendőrök. Az egyenruhások a fiatalember letartóztatását kezdeményezik.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
Volkswagen e-Up! elektromos kisautó elölről
2019. május 22.
Szlovákiában készülnek a konszern szupermini villanyautói

További hírek