A SportVerdát a nehézségek sem állíthatják meg

Ujj Péter újságíró
Közzétéve:
2020-04-19, 16:00

A rendhagyó stílusú, jókedvű autós TV-műsor a válságban született és az újabb válságban is itt van velünk, nekünk, értünk.

A TV-nézők számára bizonyára ismerős a vicces hangulatú, különleges műsor, amely 2009 tavaszán, a korábbi gazdasági világválság gondterhelt időszakában került először az éterbe. Rövid kihagyás után hamarosan végre ismét adásba kerül Tordai István és csapatának nagyszerű műsora. Kedvüket nem szegheti az időközben kibontakozó újabb krízis, a koronavírus-világjárvány sem, a SportVerda újra itt van, hogy 11 év után továbbra is szórakoztassa autókedvelő közönségét.

„Számos tévéműsor leállásra kényszerült, és mi is így tettünk volna, de amikor bejelentették a veszélyhelyzetet, akkorra az adások jelentős része már le volt forgatva. Viszont a maradék részeket be kellett pótolni, ezért ministábbal, az egészségügyi előírások maximális betartása mellett leforgattuk azokat, vagyis nem volt visszaút, kockáztatnunk kellett. A SportVerda egy úgynevezett szponzorfinanszírozott tévéműsor, ami azt jelenti, hogy ha nem forgatunk, akkor nincs jövedelmünk. Három hónap ismétlés után, áprilisban újra indulunk. Kezdetben félórás, majd később már ismét egyórás új adásokkal jövünk” - részletezte Tordai István, műsorvezető, producer.

Tordai István SportVerda

„Csak remélhetem, hogy nem kaptam el a vírust, de már hosszú ideje elkészültünk a felvételekkel, és nem mutatkoztak tünetek se a stábtagoknál, se nálam. Azóta nem mozdultam ki. Ha keresem a rosszban a jót, akkor arra jutok, hogy nekünk az a feladatunk, hogy szórakoztassunk, és talán e nehéz helyzetben van leginkább szükség egy kis vidámságra. Sokszor leszünk képernyőn a Sport1, Sport2 csatornákon, és SportVerda Electric címmel új műsorunk is indul a megújuló OzoneTV-n. Követve a trendeket, az új műsor elektromos és hibrid járművekkel foglalkozik. Azt tanácsolom az embereknek, hogy maradjanak otthon, és nézzenek tévét! Vigyázzunk egymásra!” – int óvatosságra a szakember.

A SportVerda szerencsére eddig sem állt be és ezután sem fog beállni az unalmas, fantáziátlan szerkesztésű autós műsorok sorába, fő jellemzője továbbra is a szellemes fordulatokkal tarkított színes tájékoztatás az autós világról. A különleges típusok után érdeklődök sem maradnak tartalom nélkül, de természetesen a ritkaságok, erős sportautók és egyéb érdekes verdák mellett földi halandók számára elérhető autók is adásba kerülnek. Férfiak figyelem: a SportVerda védjegyének számító stúdióbeszélgetések, amelyekben a gyengébb nem bájos képviselői – legtöbbször imádnivalóan vicces módon - nyilatkoznak az autókról, továbbra is a műsor része marad.

Kapcsolódó írások

Korona vírus molekula
2020. január 30.
Vészhelyzetnek minősítette a WHO a kínai koronavírus terjedését, így védekezhetsz a kocsidban és a tömegközelekedés során.
koronavírus
2020. február 03.
A benzin és a gázolaj is kevesebbe kerül majd szerdától.

További hírek