Szerdán szalagkorlátnak ütközött és csúnyán megsérült egy Ferrari az M3-as autópályán Hejőpapinál. A tűzpiros színű járművel közlekedő sofőr Budapest felé tartott, amikor megtörtént a baleset.

Sok információval nem tudok szolgálni Neked a csattanással kapcsolatban, az a képekből látszik, hogy a Ferrari bal első kereke kitört, illetve az is biztosra vehető, hogy a légzsák az ütközés pillanatában nyílt ki. Remélhetőleg a sofőr nem szenvedett súlyosabb sérüléseket, bár lehet, hogy lábon kihordott egy kisebb infarktust, miután kiszállt a kocsiból, és meglátta, hogy mivé lett a szuperkocsi. Ha bérelt volt az autó, akkor most elég kellemetlen helyzetbe került a járművezető.

A BalesetInfo nevű Facebook-csoportban az egyik kommentelő megjegyezte, hogy Dzsudzsák Balázs hazatért, ezért nincs is több kérdése. A magyar válogatott mezét 108 alkalommal magára húzó labdarúgó néhány évvel ezelőtt egy bérelt Lamborghi Aventadorral szenvedett balesetet az M3-ason, 2012 decemberében pedig a Porschéjével ment neki hátulról egy másik autónak Budapesten. A kommentelő ezekre az esetekre utalt, amikor bedobta Dzsudzsák nevét a kommentszekcióba.

Fotók: Szabolcs Trafi