Szalagkorlátnak ütközött és csúnyán megsérült egy Ferrari az M3-ason

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-09-30, 14:30

Az ütközés pillanatában a légzsák is kinyílt.

Szerdán szalagkorlátnak ütközött és csúnyán megsérült egy Ferrari az M3-as autópályán Hejőpapinál. A tűzpiros színű járművel közlekedő sofőr Budapest felé tartott, amikor megtörtént a baleset.

Összetört Ferrari az M3-ason

Sok információval nem tudok szolgálni Neked a csattanással kapcsolatban, az a képekből látszik, hogy a Ferrari bal első kereke kitört, illetve az is biztosra vehető, hogy a légzsák az ütközés pillanatában nyílt ki. Remélhetőleg a sofőr nem szenvedett súlyosabb sérüléseket, bár lehet, hogy lábon kihordott egy kisebb infarktust, miután kiszállt a kocsiból, és meglátta, hogy mivé lett a szuperkocsi. Ha bérelt volt az autó, akkor most elég kellemetlen helyzetbe került a járművezető.

Összetört Ferrari az M3-ason

A BalesetInfo nevű Facebook-csoportban az egyik kommentelő megjegyezte, hogy Dzsudzsák Balázs hazatért, ezért nincs is több kérdése. A magyar válogatott mezét 108 alkalommal magára húzó labdarúgó néhány évvel ezelőtt egy bérelt Lamborghi Aventadorral szenvedett balesetet az M3-ason, 2012 decemberében pedig a Porschéjével ment neki hátulról egy másik autónak Budapesten. A kommentelő ezekre az esetekre utalt, amikor bedobta Dzsudzsák nevét a kommentszekcióba.

Fotók: Szabolcs Trafi

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Facebook

Kapcsolódó írások

Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.
Michelisz Norbert összetört versenyautója oldalról
2019. november 15.
A magyar pilóta autója csúnyán összetört a második időmérőn.

További hírek