Százzal tépett egy ausztrál férfi, miközben egy kígyóval kellett megküzdenie

Közzétéve:
2020-07-09, 12:04

A rendőrök nem igazán akartak hinni neki.

Képzeld el, hogy nagyjából 100 km/h-s sebességgel haladsz autóddal, amikor hirtelen a világ egyik legveszélyesebb kígyója tekereg a lábadon, és megpróbál megharapni. Elég félelmetes, igaz?

Egy ausztrál férfival pontosan ez történt. A Jimmy néven ismert, 27 éves sofőrt megállították a rendőrök, mivel túl gyorsan és kiszámíthatatlanul vezetett. A férfi láthatóan remegett, és sokkos állapotban magyarázta a rendőrségnek, hogy vezetés közben meg kellett küzdenie egy kígyóval.

kígyótól rettegő ausztrál férfi

A biztos urak először nem akartak hinni Jimmynek, ám amikor körbejárták a járművet, meglátták a textilmintás barnakígyót.

„A váltó környékén tűnt fel először, majd beférkőzött a lábam közé. Körülbelül 100 km/h-s sebességgel haladtam, próbáltam fékezni, ám ahogy egyre jobban mozgattam a lábamat, úgy csavarodott köré a kígyó” - mesélte el a történteket Jimmy.

Az ausztrál sofőr attól félt, hogy a kígyó már megmarta, és az élete ezáltal veszélyben van. Jimmy úgy gondolta, hogy egyetlen lehetősége maradt: a biztonsági övvel és egy késsel megölni a kígyót, majd azonnal bemenni a kórházba.

A helyszínre érkező mentők megállapították, hogy Jimmy nem lett kígyómarás áldozata, egyszerűen csak sokkos állapotba került. Elég megnyugtató hír ez, főleg annak tükrében, hogy az Ausztráliában őshonos textilmintás barnakígyó a világ második legmérgezőbb kígyója.

Te hogyan reagálnál, ha az autódban hirtelen felbukkanna egy mérgeskígyó?

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Vezetés közben vizet kortyolgató sofőr
2019. október 14.
Szőrősszívű rendőrt fogott ki a fáradt férfi.
kerekesszék
2019. május 16.
Bemutat neked, és elküld melegebb éghajlatra egy 92 éves, kerekesszékes papa az autópályán. Hogy reagálsz?

További hírek