Szénné égett három parkoló autó Szombathelyen

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-07-05, 15:01

Egy Suzuki kisebb mértékben sérült meg.

Parkolóban álló autócsoport kapott lángra Szombathelyen, három kocsi teljesen kiégett, egy Suzuki pedig kisebb mértékben sérült meg, miután a járműt sikerült eltolni a tűz közeléből.

Égési sérülést senki sem szenvedett, viszont az egyik kocsi tulajdonosa rosszul lett, amikor meglátta a kigyulladt autókat, de a helyszínre kiérkezett mentőszolgálat hamar a segítségére sietett. A tűzoltóság és a katasztrófavédelem nem sokkal később eloltotta a lángokat.

Nem tudni, hogy pontosan mi okozta a tüzet, de feltehetőleg az egyik kocsi kigyulladt és a tűz átterjedt a többi autóra is. Érdemes átnézned, mit hagysz a parkoló autóban, mert a nagy hő hatására egy vizespalack is képes lehet tüzet okozni az autó belterében.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

HVG

Kapcsolódó írások

Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
Hamarosan fizetős lehet az elektromos autók töltése
2017. szeptember 05.
Várható volt, hogy amint beindul az elektromos autók elvárt ütemű terjedése, megszűnnek a kedvcsináló privilégiumok. Elsőként az ingyenes töltést vehetik el a tulajoktól.

További hírek